авг. 15, 2016
8066 Views

50 места, които да посетите преди да навършите 50 – част 2

Автор:
11. Бейрут, Ливан

11. Бейрут, Ливан

Бейрут е историческа столица на Ливан и един от най-космополитните градове в Близкия Изток. Често сравняван с Париж, той е страхотно място за хапване, разходки и забавления.

12. Пхенян, Северна Корея

12. Пхенян, Северна Корея

Ако искате нещо по-приключенско и отрезвяващо, посетете Пхенян. Това е място, което ще отвори очите ви за много неща и ще ви напомни за всички онези привилегии, които смятате за даденост.

13. Галиполи, Турция

13. Галиполи, Турция

Мястото на една от най-кървавите битки от Първата световна война. Освен това градът е изключително красив и освен пленителна история предлага също главозамайващи гледки към Егейско море.

14. Катманду, Непал

14. Катманду, Непал

Столицата на Непал е пир за сетивата. С годините градът се е превърнал във фаворит на пътешествениците, но все още има много кътчета, които не са докоснати от чужденците.

15. Биг Сър, Калифорния

15. Биг Сър, Калифорния

Нищо не може да се сравни с гледката на вълните, разбиващи се в скалите на Биг Сър. Уникално място за почивка, къмпинг и разходки.

16. Християния, Дания

16. Християния, Дания

Един град в града. Частично независимият регион на Копенхаген е установен през 1971г от група хипита и до днес статутът му е полулегален. Там е цветно, шантаво и можете да пушите трева.

17. Транссибирската магистрала, Русия

17. Транссибирската магистрала, Русия

Това е най-дългият железопътен маршрут в света, простиращ се от Москва до Сибир. Освен това е най-красивият начин да разгледате Русия.

18. Езеро Гарда, Италия

18. Езеро Гарда, Италия

Намира се в северна Италия и е най-голямото езеро в страната. Гарда е чудесно място за плуване и предлага приказни гледки. Да не говорим за храната и виното.

19. Корсика, Франция

19. Корсика, Франция

Корсика е остров в Средиземно море с особено разнообразна география. Не е изненадващо, че е считан за едно от най-красивите места в света.

20. Тулум, Мексико

20. Тулум, Мексико

Рай. Това е единственото описание за най-красивият плаж в Мексико, който на всичкото отгоре се намира и близо до руини на маите.

Прочетете част 1: https://iskamdaznam.com/50-mesta-koito-da-posetite-predi-da-nava-rshite-50-chast-1/

Коментирай

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Бижута с Истински Цветя

Powered by WordPress Popup

Menu Title