За реклама

Iskamdaznam.com е един от най-посещаваните български сайтове на образователна и развлекателна тема. Ежедневно е посещаван от около 23 000 човека, които правят 35 000 импресии и остават дълго време, разглеждайки и четейки богатата колекция от интересни статии.

За 16 години, откакто съществува, Iskamdaznam.com се превърна в едно от любимите места в интернет на много българи. Доказват го хилядите редовните потребители, които следят с интерес всяка нова статия, както и 316 000 верни последователи, които са харесали нашата страница във Facebook и 172 000 души в нашата Facebook група.

 

 Интернет рекламата, наричана още онлайн реклама или онлайн маркетинг, е вид реклама, която предава промоционални съобщения на потенциални клиенти и купувачи в интернет.
Подобно на останалите видове реклами, интернет рекламата се поръчва от дадена компания или производител на продукт или услуга и се публикува в интернет пространството от рекламна агенция или онлайн платформа.

За първата интернет реклама се смята съобщение, изпратено по имейл на 3 май 1978 година. Въпросното съобщение е получено от по-голямата част от потребителите на мрежата ARPANET, живеещи по западното крайбрежие на Съединените щати. С него Digital Equipment Corporation кани потребителите на ден на отворените врати, в който имат възможност да се запознаят отблизо с най-новия им модел компютър.
Към днешна дата онлайн рекламата е едно от най-добрите средства за популяризиране на вашият бизнес, бранд, услуга или оферта. Както и една много добра инвестиция…

Ние предлагаме голямо разнообразие от рекламни опции, включително:

банери, попъп, линкове, спонсорирани публикации, маркетинг в социалните мрежи и много др.

За повече информация относно цени и условия се свържете с нас на имейл: info@iskamdaznam.com