Още

  Жени убийци, на които почти им се е разминало

  Лаквир Синг

  Лаквир не можела да понесе раздялата със съпруга си Чима. След 16 години заедно, през 2009 година Чима решава, че иска да се ожени за по-млада жена. Когато научава за това, Лаквир заплашва Чима, че ще изгори къщата му до основи, но по-късно заминава за Индия. Нейната цел не е почивка, а да си набави самакитка. След това тя отива в дома на Чима и приготвя вечеря, в която слага от отровното растение. Всичко трябвало да проработи перфектно, но отровата не се задействала толкова бързо, колкото Лаквир очаквала. Когато се почувствал зле, Чима успява да повика помощ и да обвини Лаквир в отравяне. Ревнивата приятелка отива в затвора, но няколко дни по-късно Чима умира.

  Хейзълин Стомпс

  Хейзълин имала проблем – тя натрупала много дългове, за които съпругът ѝ не знаел и се нуждаела спешно от пари. През 2009 година, докато са във вилата си за коледни дръвчета в Орегон, тя го прострелва смъртоносно, след което изгаря цялото местопрестъпление  – и то толкова продължително, че от съпруга ѝ остават само малки парчета кости. След това Хейзълин се отправя към полицейския участък и обявява съпруга си за изчезнал. През следващите 5 дни стотици хора претърсват района за Джери Стомпс. В крайна сметка следователите откриват костите на Джери, както и оръжието, с което е извършено престъплението. Хейзълин се опитва да скалъпи история, с която да се оневини, но не успява, оплитайки се в собствените си лъжи.

  Уанета Хойт

  През 60-те и 70-те години Уанета Хойт задушава 5 от общо 6-те си деца, като по-късно твърди, че всички те са загинали от Синдром на внезапна детска смърт. В продължение на много години всички я съжалявали за трагичната загуба и ѝ помагали по всякакви възможни начини. 20 години по-късно, докато участва в проучване относно синдрома, тя не издържа и си признава за всяко от убийствата. Причината? Бебетата били прекалено шумни, а тя имала нужда от спокойствие и тишина.

  Дженен Джоунс

  През 1980-те Дженен е медицинска сестра в педиатрично отделение. Тя обаче жадувала да е център на вниманието и за да го спечели, решава да инжектира на деца и бебета различни тежки медикаменти, включително хепарин. Подобни вещества карали децата да изпадат в криза или кардиоплегия. Джоунс, която много добре знаела какво се случва, веднага тичала при децата, за да ги спаси, а родителите били повече от благодарни. За Дженен това бил перфектният план, но той невинаги работел, защото някои от бебетата умирали. От болницата, в която тя работела първоначално, не се усъмнили в нея заради високата детска смъртност, но я помолили да напусне, защото решили, че не е достатъчно компетентна. В следващата педиатрична клиника обаче, Дженен става подозрителна, след като 6 деца умират по време на нейна смяна. Тя е заловена и изпратена в затвор, но за съжаление нищо не може да върне убитите от нея малки деца.

  Лий Ан Сабин

  Тази история е малко по-необичайна. Лий Ан е медицинска сестра, когато се омъжва за 10 години по-възрастния Джон Сабин, за когото се грижи в болницата. По време на брака им Джон е луд по Лий Ан, но тя не била особено впечатлена. Една нощ през 1997, когато Джон ляга в леглото, Лий Ан го удря с каменна жаба, която държала наблизо. Първоначално, на всички, които питали къде е изчезнал съпругът ѝ, тя отвръщала, че той я е изоставил заради по-млада жена, но докато времето минавало и хората били все по-малко подозрителни, тя започнала да казва истината. Лий Ан казвала на всеки колко известна ще стане, след като умре, защото е убила съпруга си и ѝ се е разминало. Никой не ѝ повярвал до смъртта ѝ през 2015 година. Тялото на Джон е открито дни след смъртта на Лий Ан в близост до един склад.

  Още публикации

  Коментари

  ВАШИЯТ КОМЕНТАР

  Моля, въведете коментар!
  Моля, въведете името си тук

  Мобилно приложение за Android и iOS

  Най-нови