Още

  Drawn: The Painted Tower

  banerdrawn

  Влезте в света на Drawn, най-новото приключение от Big Fish Games Studios.

   Разкриите тайните на Рисуваната кула докато разрешавате оригиналните пъзели в мисията си да спасите Ирис. Проклятие е заключило всяко ниво на кулата и само най-изобретателните ще могат да си проправят път нагоре. Вижте вълшебно изрисуваните светове и срещнете фантастични герои, които ще ви помагат… а понякога ще се опитват и да ви спрат.

  1drawn

  Мракът надвисва над царството, а легенда разказва за малко момиче, което ще се издигне над мрака и ще върне светлината.  Зад стените на Рисуваната кула момичето изживява сънищата си, представяйки си света както тя го вижда – изпълнен с магии и чудеса.

  2drawn

  Още от началото играта впечатлява с меланхолична музика и красива графика, които наистина ви пренасят в света на играта. Всичко е анимирано и озвучено по прекрасен начин. В света на Drawn картините са врати към магически светове, а рисунките оживяват.  Пъзелите не са особено трудни, но са достатъчно интересни и логични. Историята е много интересна и държи интереса ви до край.

  3drawn

  4drawn

  6drawn

   

  Видео:

  [pro-player width=’586′ height=’300′ type=’video’ image=’http://iskamdaznam.com/video/drawn.jpg’]http://iskamdaznam.com/video/drawn.flv [/pro-player]

  Официален сайт: http://www.bigfishgames.com/download-games/6098/drawn-the-painted-tower/index.html

  Предишна статия
  Следваща статия

  Още публикации

  Коментари

  1. Firefly
   Имам предвид как може да се играе! Не виждам линк за запис на Български! Освен от официалния сайт но там е на Английски!

  2. Тази игра я няма на български, съжалявам. Тук съм публикувал само малко ревю за нея, но не е превеждана.

  ВАШИЯТ КОМЕНТАР

  Моля, въведете коментар!
  Моля, въведете името си тук

  Мобилно приложение за Android и iOS

  Най-нови

  Изтеглете 
  мобилно приложение за Android и iOS

   
  close-link