Още

  Хотелът намиращ се на най-разкошното място на Земята

  Нареждайки се до най-добрите хотели в света, Салто Чико има предимството да се намира на едно от най-превъзходните места на Земята. Полетите от Сантияго до Пунта Аренас са няколко пъти на ден, така че не е труден за намиране,а рецепционистите ви посрещат още на летището. Когато пристигнете в хотела ще бъдете очаровани от невероятният интериор на Салто Чико, но същинският чар се крие навън, природата предлага множество варианти за екстремни спортове и разходки из чудната природа.

  Стаите

  Хотел Салто Чико предлага много удобства за да запомните престоят си там. Има 50 луксозни стаи, 7 от които гледат към водопада Салто Чико, 6 апартамента и 37 гледат към издигащата се наблизо планина Кордилера дел Пейн. Във всяка стая има кухня, трапезария, перално помещение и бар.

  Преди да се впуснете из чудесата на Патагония са ви нужни приготовления. За да се насладите напълно на походите, било пеша или с каруца, се нуждаете от топли дрехи. Ще са ви нужни термо бельо, непромокаемо яке, ръкавици, очила и обувки за катерене, преди да се впуснете в спиращата дъха околна среда.

  Атракциите

  Може да се включите към няколко вида „разходки“. Полуостровът Лаго Грей, който се намира на половин ден път е изключително красиво място. Висящият мост Рио Пинго е една от главните атракции. Ще може да видите и Глейзър Грей, айсберги и невероятни гори, на които може да се насладите максимално. Разхдоката до Алтурас Дел Торо е перфектна за целодневен пикник из красотата на Рио Пейн и долината Рио Серанте.


  Винаги може да си направите барбекю в традиционно чилийско Куинчо, както ида се разходите покрай Лагуна Азул. Целодневната програма включва вкусно агнешко и зеленчуково барбекю, на което ще се насладите с апетит. По тези места има богато разнообразие от диви животни, може да видите лисици, диви сърни, кондори и др. Разходката с лодка през Глейзър Грей е също интересна туристическа дестинация, позволяваща ви да се насладите на клисурите, реките и горите по различен начин.


  Дивата Чилийска природа се е погрижила за тези, които обичат да яздят. Спиращи дъха гори и долини откриващи гледка към близките планини, Рио де лас Чинас може наистина да е романтично място.


  Ако търсите нещо уникално, не пропускайте да посетите националният парк Торес дел Пейн. Перфектна съвкупност от многообразна флора, красиви пейзажи и диви животни. Паркът е включен в „Световното културно и природно наследство на ЮНЕСКО“ през 1978 и се намира в центъра на Патагония заемащ 242,242 хектара. Езерата, реките, глетчерите и водопадите в парка ще ви спрат дъха. За да се насладите изцяло на хотел Салто Чико, не пропускайте и да обходите близките села, показващи истинският дух на Чили.

  Предишна статия
  Следваща статия

  Още публикации

  Коментари

  ВАШИЯТ КОМЕНТАР

  Моля, въведете коментар!
  Моля, въведете името си тук

  Мобилно приложение за Android и iOS

  Най-нови

  Изтеглете 
  мобилно приложение за Android и iOS

   
  close-link