Още

  Световноизвестни личности, които мразят славата

  1. Джони Деп

  Джони Деп започва кариерата си на актьор през 1980-те, след като се снима в „A Nightmare on Elm Street”, но истинската слава идва, след „21 Jump Street”. Днес той е един от най-успешните актьори. Деп обича това, което прави, но мрази славата, която го съпровожда. Всъщност той описва известността като „да живееш като беглец“. Освен това добавя: „Не мисля, че славата е нещо, с което можеш да свикнеш“. Джони Деп свири на китара и често е споделял, че му се иска хората да слушаха музиката му, защото им харесва, а не защото е известен актьор.

  2. Марлон Брандо

  Марлон Брандо се снима във филми повече от 50 години. Въпреки че мрази славата, според IMDB, той е „считан за най-великия актьор на всички времена“. В края на „Listen to Me Marlon” – документален филм за актьора, той споделя, че „бих изживял живота си по различен начин, ако можех“. В много части от филма той говори за актьорската игра с неприятно чувство. Брандо казва, че всички актьори са лъжци, че всеки може да бъде такъв и че напускането на киното е знак за зрялост у човека. Актьорът признава, че единствената причина да остане в Холивуд е, че няма смелостта да се откаже от парите, които получава.

  3. Джъстин Бийбър

  Джъстин Бийбър е канадска поп звезда, открита чрез YouTube, след като майка му публикува видеоклипове на момчето, в които то изпълнява песни на Стиви Уондър, Майкъл Джексън и Ни-Йо. В крайна сметка Ъшър му помага да запише първите си песни. Бийбър споделя, че да станеш известен още докато си млад е най-трудното нещо на света. „Да си обграден от камери през цялото време оказва влияние на начина, по който мислиш и начина, по който гледаш на хората около теб“ – споделя Бийбър в интервю.

  4. Деми Ловато

  Деми Ловато също добива огромна популярност още от дете. Тя участва в „As the Bell Rings” на Дисни през 2007 година. От 2009 година насам Ловато добива все по-голяма и по-голяма популярност, особено след като музикалната й кариера тръгва рязко нагоре. Деми говори открито за проблемите, които славата й навлича и споделя, че именно известността е била причината да има проблеми с храненето и наркотиците.

  5. Лейди Гага

  Лейди Гага се присъединява към музикална група, когато е на 19 години и още от тогава има своите фенове. От 2009 година насам, след като излиза песента й „Just Dance”, Лейди Гага добива световна популярност. Тя споделя, че не може да се сети за нищо друго, което изолира повече човека, от това той да бъде известен и споменава няколко пъти, че това е причината тя сериозно да обмисля да се откаже от музикалната си кариера.

  6. Кристен Стюърт

  Кристен е забелязана от агент в публиката, докато участва в коледна пиеса, когато е само на 8 години. До 12-годишна възраст тя вече работи с някои от най-известните имена в кино индустрията. След участието си в „Twilight” тя добива огромна популярност, но това никак не й харесва и тя често и открито говори за чувството да бъдеш известен: „Славата е най-ужасното нещо на света. Да имаш насочена към теб толкова голяма човешка енергия и да бъдеш анализиран непрестанно е просто обезоръжаващо“.

  7. Мерилин Монро

  Монро има тежко детство. Болната й майка не може да се грижи за нея, тя често е влизала в домове за сираци, а приятел на баща й я насилва. За да избегне отиването в дом за кой ли път, Монро решава да се омъжи на 16-годишна възраст. Мерилин започва актьорската си кариера през 40-те години, но едва след като подписва договор с „Twentieth Century-Fox” добива огромна слава. Тогава Монро се превръща в световноизвестна суперзвезда. Мерилин Монро често говори за борбата, която води със съпътстващата я известност: „Мисля, че когато си известен, всяка твоя слабост бива преувеличена“.

  Още публикации

  Коментари

  ВАШИЯТ КОМЕНТАР

  Моля, въведете коментар!
  Моля, въведете името си тук

  Мобилно приложение за Android и iOS

  Най-нови

  Изтеглете 
  мобилно приложение за Android и iOS

   
  close-link