сеп. 29, 2009
12092 Views

1200м над Гранд Каньон

Автор:

Терасата за 31 милиона долара има форма на подкова, открита е през Март 2007г. и позволява на посетителите да наблюдават уникалната панорама през стъкления под на 1200 метра височина. Само един недостатък – фотоапаратите са забранени. Естествено винаги се намират добри хора, които са се постарали да не ги забележат докато снимат.

 3skywalk

Новото архитектурно чудо се простира на 21 метра отвъд ръба на каньона. Пътеката е широка 3 метра и е ограден с 1.5 метрова стъклена ограда. Стоманени колони са набити на 14 метра в каньона за да гарантират стабилността  на конструкцията, която на теория може да издържи стотици хора, но са позволени максимум 120 наведнъж.

 4skywalk

Ако се чудите защо не са позволени снимките – изцяло заради икономическа простотия. Защо хората да си правят снимки като могат да си ги купуват само за $25 бройката? Автобусът до там ще ви струва $10, а цените на обиколките са от $5 до $213.

2skywalk

Повече от половината приходи от билети отиват при шанхайският бизнесмен Дейвид Жин, който измисля проекта през 1996г., а останалите отиват при бедните индианци от Хуалапай.

 5skywalk

Търговски обучения - myjobistosell.com

loading...
Категория:
Земя
loading...

Коментирай

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *