Още

  1200м над Гранд Каньон

  Терасата за 31 милиона долара има форма на подкова, открита е през Март 2007г. и позволява на посетителите да наблюдават уникалната панорама през стъкления под на 1200 метра височина. Само един недостатък – фотоапаратите са забранени. Естествено винаги се намират добри хора, които са се постарали да не ги забележат докато снимат.

   3skywalk

  Новото архитектурно чудо се простира на 21 метра отвъд ръба на каньона. Пътеката е широка 3 метра и е ограден с 1.5 метрова стъклена ограда. Стоманени колони са набити на 14 метра в каньона за да гарантират стабилността  на конструкцията, която на теория може да издържи стотици хора, но са позволени максимум 120 наведнъж.

   4skywalk

  Ако се чудите защо не са позволени снимките – изцяло заради икономическа простотия. Защо хората да си правят снимки като могат да си ги купуват само за $25 бройката? Автобусът до там ще ви струва $10, а цените на обиколките са от $5 до $213.

  2skywalk

  Повече от половината приходи от билети отиват при шанхайският бизнесмен Дейвид Жин, който измисля проекта през 1996г., а останалите отиват при бедните индианци от Хуалапай.

   5skywalk

  Предишна статия
  Следваща статия

  Още публикации

  Коментари

  ВАШИЯТ КОМЕНТАР

  Моля, въведете коментар!
  Моля, въведете името си тук

  Мобилно приложение за Android и iOS

  Най-нови

  Изтеглете 
  мобилно приложение за Android и iOS

   
  close-link