окт. 1, 2009
11088 Views

Уникални албиноси от животинския свят

Автор:
Алигатор албинос

GERMANY/
Има по-малко от половин дузина бели алигатори в света и не всичките са албиноси. Боя Блан (Бяла мъгла) е 22 годишен бял алигатор, който живее в Гаторленд, Флорида. Албиносите имат много малко пигментация, както се вижда в кристалните сини очи на Боя.

2albino

Белият диамант е роден в Луизиана, но сега удивлява хората в парк Серенгети, Германия. 15 годишният бял алигатор е единственият албинос в Европа.

Змия албинос

3albino


Змиите показват различни степени на албинизъм и цвета на кожата им може да варира от снежно бяло до избледняло. Светлият цвят е голям недостатък за змиите албиноси и поради това те не живеят много дълго.

4albino

Двуглавата змия на снимката е родена с двоен  недостатък и е цяло чудо, че е успяла да оцелее. Змията е уловена в природата и е внимателно наблюдавана от собственика и. Проблемът при двуглавите змии е, че главите обикновено се нападат взаимно.

Търговски обучения - myjobistosell.com

Паун албинос

5albino

showoff

Прилича повече на рошаво пиле, но е истинска красота когато разпери перата си.

Зебра албинос

7albino
При зебрите, албинизмът явно запазва голяма част от естествената им окраска. Те имат и по-мека и светла козина от нормалните зебри.

Горила албинос

8albino
Като единствената горила албинос отгледана в плен, Снежинка поражда възхищение у посетителите почти 40 години преди да умре от рак на кожата в края на 2003г. Повечето горили живеят до 25 години в дивата природа, така че Снежинка определено е живял дълго. През живота си Снежинка е станал баща на 22 малки, но нито едно от тях не е наследило албинизма му.

Делфин албинос

9albino
Такъв делфин е забелязан за първи път през 1962г и от 1994г. насам три пъти са били виждани във водите на Мексиканския залив. Пинки е дългонос делфин, който живее в езерото Калкасю, Луизиана и дължи розовият си цвят на червените кръвни телца, които прозират през неоцветената му кожа.

Кит албинос

10albino
Китовите албиноси се срещат рядко, но не чак толкова – нещо толкова голямо и бяло привлича доста внимание. Мигало е гърбав кит от водите на Австралия.

loading...
Етикети:
Категория:
Животни
loading...

Comments to Уникални албиноси от животинския свят

Коментирай

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *