окт. 6, 2016
17165 Views

5 животни, показали среден пръст на природата

Автор:

Всеки вид на Земята си има своите качества и цел на съществуване. Идеята за антисоциално куче, приятелски паяк, глупава лисица или котка, която няма да се изхожда на двора, на нас ни звучи откачено. Въпреки това, има много животни, които показват среден пръст на стереотипите и обръщат света наопаки. Животни като тези:

Летящи змии

Летящи змии

Знаехте ли, че някои змии могат да летят? Вече никой не е в безопасност. Да, някои змии наистина могат да прелитат от дърво на дърво, а не само от кошмар в кошмар, както е обикновено. Летящата змия chrysopelea първоначално изглежда сякаш пада от наистина високо, но тогава започва да се гърчи във формата S, хващайки вятъра и превръщайки тялото си в ужасяващо крило.

Не е известно колко точно може да прелети, макар очевидно разстоянието да не е чак толкова голямо. И не си мислете, че падне ли на земята, това ще е й е за последно. Летящата змия всъщност използва мускулестата си опашка, за да омекоти падането си и се приземява безопасно.

Риба, която ходи по земята

Риба, която ходи по земята

Това е ходещият морски вълк и както може би се досещате, не е просто риба, която си подава главата от водата за секунда. Не, това нещо може свободно да се разхожда в среда, която по всички правила би трябвало да го убие.

Докато кожата на морския вълк остава влажна, рибата може да оживее във всеки климат. Забелязвана е в Азия, Флорида, Калифорния, Джорджия, Масачузетс, Невада, Кънектикът и общо взето всички краища на САЩ. За наше щастие, придържа се към диета от насекоми, растения и малки риби.

Панди, правещи шумни оргии

Панди, правещи шумни оргии

Когато са затворени в малка клетка с група перверзници с бели костюми, които им крещят да свършват вече, пандите страдат от сценична треска при сексуалното представяне. Че кой не би? Но в дивата природа, те са абсолютни секс маниаци. И познайте какво обичат най-много? Оргиите и изнасилването.

Типичната първа среща при пандите протича така: женската се разгонва, покатерва се на някое дърво и разгласява на света, че иска малко ласки. Намиращите се наблизо мъжки се събират и се сбиват, а който победи, получава честта да си направи бебета с женската.

Или по-точно, получава честта да бъде първи. Пандите, които са изгубили битката, все още са там и нямат търпение да им дойде реда. Разбира се, спазват стриктния протокол на оргията и след всеки следващ се бият отново, за да изберат кой е наред.

Разбира се, има и мъжки панди, които изобщо не ги е грижа за правилата. За тях е по-лесно да си открият женска, да я гонят до някое дърво и после да седнат и търпеливо да чакат. Може да отнеме дни, седмици или дори месеци, но е ясно, че тя все някога ще слезе, а пандите явно могат да задържат ерекцията си доста дълго.

Отровни пойни птички

Отровни пойни птички

Макар да са рядкост и да са ограничени до Папуа Нова Гвинея, отровните пойни птици съществуват. Качулатият питоуи и синьоглавият ифрит буквално са накиснати с отрова, до такава степен, че докоснете ли ги, ръцете ви изтръпват.

Тези птички използват батрахотоксин, една от най-смъртоносните отрови на света – същата, която използва и отровната жаба дърволаз. И също като жабата, птиците се сдобиват с отровата от плячката си: бръмбара melyridae.

Кръвожадни пингвини

Кръвожадни пингвини

Независимо как изглежда, пингвинът на Адели не е нито пухкав, нито очарователен. Освен това не носи смокинга си за сватби, просто ходи на много погребения. Тези пингвини ще ви разкъсат на парчета, ако се доближите прекалено. Жестокостта им обаче не се изчерпва само с чистото насилие. Те се изнасилват, мастурбират, правят секс с мъртвите и проституират.

loading...
Категория:
Животни
loading...

Коментирай

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *