апр. 11, 2011
9307 Views

България през обектива на Евгени Динев

Автор:

Голяма част от времето си  Евгени Динев отделя в търсене на интересни места, които предлагат незабравими гледки. Това може да са планини, езера, морски изгледи, природни паркове и всеки един пейзаж, който е способен да предизвиква емоции не само на живо, а и на снимка. Той се стреми да възпроизведе дори и пейзажа, който не всеки би забелязял, така че да впечатлява.

След всеки фото тур Евгени се отчита с фотописи, придружени с описание и много снимки. Най-добрите от тях публикува в своята галерия. През фотобанката снимките му могат да бъдат лицензирани за различни цели в желан размер.

Ние ви представяме част от неговите незабравими пейзажи от родната България, а ако искате да видите всичките му фотоси, посетете сайта му – evgenidinev.com

Всички снимки в тази публикация принадлежат на Евгени Динев и са публикувани с неговото разрешение!

loading...
Категория:
Избрани · Снимки
loading...

Comments to България през обектива на Евгени Динев

 • Тези снимки изглеждат абсолютно нереални.Била съм на някои от местата и не мога да си представя, че може да изглеждат така!Наистина уникално!

  Виикторианката април 11, 2011 19:22 Отговор
  • те НЕ изглеждат така 🙂 така ги прави фотоапарата 🙂

   mhm август 20, 2011 22:49 Отговор
   • Така НЕ ГИ прави фотоапарата – така ги прави Фотошоп :/

    u3yMpyg септември 5, 2011 23:10 Отговор
 • Уникални снимки! Не мога да разбера защо не използваме подобни снимки при направата на рекламните клипове на България?!

  iKaramanchev април 11, 2011 19:56 Отговор
 • Невероятни снимки.. освен едно голямо ЕВАЛА не знам какво да кажа!
  Рязко ми се доходи на обиколка из България 🙂

  Иво Иванов април 11, 2011 20:53 Отговор
  • Бате,това са снимки от БЪЛГАРИЯ,а не от турция.Така,че коментар от рода на “евала” не е уместен !

   bluestars май 29, 2011 12:12 Отговор
 • Радвам се ,че има хора , които все още виждат България по този начин !

  Пенка Петрова април 12, 2011 11:44 Отговор
 • Да притежаваш щастието да си на точното място по точното време е много хубаво нещо. Ако си правил снимките ти, значи си от тези щастливци. Сигурен съм че повечето снимки са изглеждали прекрасно преди да попаднат в програмата за обработка. За хората, които могат и искат да са по тези места не е проблем, но за урбанизираната част от населението, създаваш напълно нереална представа за красотата. Всеки от тези запечатани моменти продължава най-малко 5 минути. Тренирай да нагласиш настройките на фотоапарата, но не пипай после снимките. Сигурен съм, че фото-компютърната общност ти се радват, но не лъжи останалите хора. Разпечати си една от снимките и иди на книжната борса пълно е с такива снимки.
  Местата са уникални и прекрасни, но са много по истински от това, което виждаме на твоите снимки. Аз поне търся тази истина, когато снимам.

  Makarov април 13, 2011 09:19 Отговор
 • Makarov, майсторлъка е да запечаташ именно тези моменти, иначе всеки щеше да е фотограф и всеки щеше да може. Относно последвалата обработка на снимките може да се поспори, най-добре си знае г-н Динев, който ги е направил.

  Firefly април 13, 2011 22:26 Отговор
 • Евала

  Никола април 15, 2011 16:50 Отговор
 • Страхотни! Поздравления!

  Nixon юни 13, 2011 08:56 Отговор
 • Страхотни снимки! Следя блога на Евгени от доста време и си мечтая да видя всички тези прекрасни места на живо. А са толкова наблизо!

  Ангел юни 13, 2011 10:43 Отговор
 • Снимките са НЕРЕАЛНИ 🙂

  Indeed септември 23, 2012 11:34 Отговор

Коментирай

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Бижута с Истински Цветя

Powered by WordPress Popup

Menu