апр. 13, 2016
5447 Views

Български плаж в Топ 10 на най-добрите плажове в Европа

Автор:

Плажовете Липите и Силистар на юг от Синеморец попаднаха в престижна международна класация за 10-те най-добри плажове в Европа на сайта Rough Guides.

“На север от границата на България с Турция се намират най-запазените плажове в страната. Започнете с малкото селце Синеморец и намерете път към тихите плажове с златни пясъци, които са заобиколени от природен резерват и борова гора. Носете си храна за пикник, защото на плажовете Липите и Силистар ще намерите такова уединение, каквото няма сред многобройните барове и клубове по северните курорти!.” пишат в сайта, цитиран от e-burgas. Tака, благодарение на това райско кътче, България заема шесто място в класацията.

Български плаж в Топ 10 на най-добрите плажове в Европа

Другите плажове, които запълва десетката са от Хърватска, Франция, Гърция, Италия, Испания и дори Англия.

loading...
Категория:
Земя
loading...

Comments to Български плаж в Топ 10 на най-добрите плажове в Европа

  • Хубава статия, и хубав плаж, един от любимите ми. Само не ми харесва как е ясни показано север срещу юг.. Едното е много красиво за разлика от другото.. Може би автора дори не е ходил на север. Защото който е.. Знае че и там има много красиви и все още оединени плажове – с безкрайна плажна пясъчна ивица и невероятна борова сянка 😉

    Kris април 15, 2016 10:07 Отговор

Коментирай

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Бижута с Истински Цветя

Powered by WordPress Popup

Menu