Още

  Футуристични превозни средства

  Легендарния художник Сид Мийд е отговорен за някои от най-запомнящите се фантастични филми в историята. В „Трон“, „Пришълецът“ и „Блейд рънър“ можете да видите работата на Мийд, която е послужила като основа за нови преценденти в научната фантастика. Сега новото поколение талантливи художници отдава почит към Сид с поредица от футуристични превозни средства в стила на легендата.

  Бъдещият индивидуален транспорт в Лондон

  Докато човечеството еволюира, за да оцелее при промените в природата, хората използват тези машини, за да се предвижват между новата брегова линия и изкуствените градове.

  Съвършеният хибрид

  Тази кола има хибриден двигател, полуавтоматично управление, може да се движи по релса и има уникална аеродинамична форма, намаляваща триенето и разхода на гориво.

  Акулата

  С развитието на технологиите, възможностите ни за изследване на нови планети нарастват и през 2007г. е открита планетата Gliese 581c, която се намира на 20 светлинни години от Земята и се оказва, че е годна за живот. Първите изследователите откриват огромно пресъхнало солено езеро, напомнящо на езерото Бонвил в Северна Америка. Откритието е ново предизвикателство за Акулите, които са известни с множеството си рекорди за скорост.

  Градски автомобил

  Хидравликата на този градски автомобил позволява предната и задната му част да се свиват.

  OX Експлорър

  Този всъдеход с осем гуми е прокетиран да преминава през всякакъв терен под всякакъв ъгъл при екстремни температури и условия. Може да вози до 15 човека.

  Сидпелин

  Цепелинът на бъдещето е задвижван от плазма лъч, който освен че захранва двигателя, също така и затопля вътрешността.

  Формула 1

  Бъдещата Формула 1.

  Ихтиус

  Това е ноевият ковчег на бъдещето, който ще ни спаси при следващия потоп.

  Нова

  Годината е 2018. Гости пристигат в популярен нощен клуб.

  HC1

  Близкото бъдеще. Нефтените залежи са почти изчерпани. Поради глобалното затопляне нивото на океаните се е вдигнало с 50 метра. Големи части от сушата сега са под вода.

  С намаляването на сушата, хората са започнали да строят градовете си под водата. Използват енергия от вълните и слънцето, а храната си отглеждат в огромни оранжерии и паркове. HC1 се използва от туристите, които искат да разгледат руините на някогашните градове.

  Ево 5

  Ево 5 е спортната кола на бъдещето.

  I.C.V.

  Независимо дали се движи или не, I.C.V. винаги е перфектно балансиран, което означава, че пилотът няма нужда да се подпира с краката си. В движение, I.C.V. се накланя на завоите като мотор, а когато не се използва може да се сгъне, за да не заема място.

  Страто

  С увеличаването на цените на петрола, хората са разработили нови енергоспестяващи начини за въздухоплаване. Построени от ново поколение въглеродна сплав и материали, тези огромни кораби обикалят света, използвайки въздушните течения. Те се движат три пъти по-бавно от днешните самолети, но изразходват много малко гориво.

  SMV-1

  Ню Йорк, 2042г.

  Калифорния дрийм

  Футуристичен автомобил в стила на 60-те години. Развива скорост от 5000км/ч с помощта на система от 12 гуми, задвижвани от биогориво.

  Галерия

               

  Още публикации

  Коментари

  ВАШИЯТ КОМЕНТАР

  Моля, въведете коментар!
  Моля, въведете името си тук

  Мобилно приложение за Android и iOS

  Най-нови

  Изтеглете 
  мобилно приложение за Android и iOS

   
  close-link