дек. 2, 2010
5273 Views

Футуристични превозни средства

Автор:

Легендарния художник Сид Мийд е отговорен за някои от най-запомнящите се фантастични филми в историята. В „Трон“, „Пришълецът“ и „Блейд рънър“ можете да видите работата на Мийд, която е послужила като основа за нови преценденти в научната фантастика. Сега новото поколение талантливи художници отдава почит към Сид с поредица от футуристични превозни средства в стила на легендата.

Бъдещият индивидуален транспорт в Лондон

Докато човечеството еволюира, за да оцелее при промените в природата, хората използват тези машини, за да се предвижват между новата брегова линия и изкуствените градове.

Съвършеният хибрид

Тази кола има хибриден двигател, полуавтоматично управление, може да се движи по релса и има уникална аеродинамична форма, намаляваща триенето и разхода на гориво.

Акулата

Търговски обучения - myjobistosell.com

С развитието на технологиите, възможностите ни за изследване на нови планети нарастват и през 2007г. е открита планетата Gliese 581c, която се намира на 20 светлинни години от Земята и се оказва, че е годна за живот. Първите изследователите откриват огромно пресъхнало солено езеро, напомнящо на езерото Бонвил в Северна Америка. Откритието е ново предизвикателство за Акулите, които са известни с множеството си рекорди за скорост.

Градски автомобил

Хидравликата на този градски автомобил позволява предната и задната му част да се свиват.

OX Експлорър

Този всъдеход с осем гуми е прокетиран да преминава през всякакъв терен под всякакъв ъгъл при екстремни температури и условия. Може да вози до 15 човека.

Сидпелин

Цепелинът на бъдещето е задвижван от плазма лъч, който освен че захранва двигателя, също така и затопля вътрешността.

Формула 1

Бъдещата Формула 1.

Ихтиус

Това е ноевият ковчег на бъдещето, който ще ни спаси при следващия потоп.

Нова

Годината е 2018. Гости пристигат в популярен нощен клуб.

HC1

Близкото бъдеще. Нефтените залежи са почти изчерпани. Поради глобалното затопляне нивото на океаните се е вдигнало с 50 метра. Големи части от сушата сега са под вода.

С намаляването на сушата, хората са започнали да строят градовете си под водата. Използват енергия от вълните и слънцето, а храната си отглеждат в огромни оранжерии и паркове. HC1 се използва от туристите, които искат да разгледат руините на някогашните градове.

Ево 5

Ево 5 е спортната кола на бъдещето.

I.C.V.

Независимо дали се движи или не, I.C.V. винаги е перфектно балансиран, което означава, че пилотът няма нужда да се подпира с краката си. В движение, I.C.V. се накланя на завоите като мотор, а когато не се използва може да се сгъне, за да не заема място.

Страто

С увеличаването на цените на петрола, хората са разработили нови енергоспестяващи начини за въздухоплаване. Построени от ново поколение въглеродна сплав и материали, тези огромни кораби обикалят света, използвайки въздушните течения. Те се движат три пъти по-бавно от днешните самолети, но изразходват много малко гориво.

SMV-1

Ню Йорк, 2042г.

Калифорния дрийм

Футуристичен автомобил в стила на 60-те години. Развива скорост от 5000км/ч с помощта на система от 12 гуми, задвижвани от биогориво.

Галерия

             

loading...
Категория:
Технологии
loading...

Comments to Футуристични превозни средства

Коментирай

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *