Още

  Най-добрите нови курорти на частни острови в света

  Да, знаем. Чуете ли думите „частен остров“ и веднага ви светва лампичката: „не е за мен“. Очевидно тези бели плажове са рай, достъпен само за невъобразимо богатите и техните съпруги. Но нови курорти никнат от Африка до Азия (като само в Малдивите вече има пет) и ваканцията на частен остров вече не е само мечта за простосмъртните, които искат малко повече от голям басейн.

  Six Senses Zil Pasyon, Сейшелите

  Най-добирте нови курорти на частни острови в света

  Щом отворят врати тази година, тези вили с три и четири спални във Фелисите ще бъдат идеалното място за семейството ви. Докато възрастните отпочиват в басейна и се люлеят на хамаци над океана, децата могат да си играят на пирати в двуетажна къща на дърветата и да преследват съкровища. Ако искате нещо по-специално, за вас може да уредят да плувате с морски костенурки. Цените започват от $1340.

  Остров Кокомо, Фиджи

  Най-добирте нови курорти на частни острови в света

  Примамливото тук не са само 21-те вили (всяка със собствен басейн), които ще отворят за посетители в средата на 2017г в рифа Астролаб – четвъртият по големина в света. Гостите могат да изследват археологическата страна на острова, а ако имате късмет, ще попаднете на малко кава – лека опияняваща напитка, която местните пият. Цените започват от $2600.

  Остров Бава, Индонезия

  Най-добирте нови курорти на частни острови в света

  Част от предимно неизследвания архипелаг Анамбас, Бава изглежда ще е дестинацията, с която ще се хвалят доста хора през 2017г. 13 пусти плажа и епични места за гмуркане, намиращи се на един ферибот и едночасов полет от Сингапур, което означава, че сутрин може да си правите бизнес срещи, а през уикенда да разпускате в някоя от 24-те вили в сафари стил. Цените започват от $2500.

  Остров Танда, Източна Африка

  Най-добирте нови курорти на частни острови в света

  На около 30км от танзанийския бряг, това е дом за една вила с пет стаи и дюгони, китови акули и морски костенурки. Гостите могат да съчетаят удоволствията (сапунени бани на плажа) с екологични проекти като описване на костенурки. Цените започват от $10 000.

  Остров Воава, Малдивите

  Най-добирте нови курорти на частни острови в света

  Новият хотел Четири сезона е най-лежерното изживяване в Малдивите. Има център за гмуркане, спа и 20-метрова яхта, която може да ви отведе до места за каране на сърф. Искате най-добрата храна? За вас ще повикат Томас Келър. Искате някоя знаменитост да вечеря с вас? Ще ви доведат такава. Наистина. За $38 000.

  Още публикации

  Коментари

  ВАШИЯТ КОМЕНТАР

  Моля, въведете коментар!
  Моля, въведете името си тук

  Мобилно приложение за Android и iOS

  Най-нови

  Изтеглете 
  мобилно приложение за Android и iOS

   
  close-link