Още

  Най-шокиращите хора на планетата

  Женският вампир –  Мария Хосе Христена е майка на четири деца, майстор на татуировки и бивш помощник-съдия. 90% от тялото на Мария е покрито с татуировки. В допълнение, тя има пиърсинги, подкожни титанови плочи, създавайки илюзия за рога и импланти на странни зъби, поради което я наричат женски вампир. Нейният външен вид удивлява дори опитни татуирани артисти. Тя е доста известна и често се появява по телевизията.

  Мъжкият рекорд в пиърсинга се пада на IT – специалистът Ролф Бухолц, който е на 55 години и  живее в Германия.

  Той, има по тялото си 453 метални парчета. Освен пиърсинга,  има и магнити на върха на всичките си пръсти, силиконови рога на челото и огромна татуировка на гърба си, която е рисувана близо 10-15 години.

  Преди 17 години Пол Карсън бил лекуван за кожно заболяване с помощта на колоидно сребро и след това станал син.

  Тогава в Съединените щати започнали да забраняват наркотиците, в които присъства сребро, защото причинява аргария (необратима пигментация на кожата). Когато взаимодейства със слънчевите лъчи, среброто превръща нормалния цвят на кожата в тъмносин. Този човек умира през 2013 г. от сърдечен удар.

   Ю Жехан живее в Китай и се смята за най-косматия човек на планетата. Почти цялото му тяло /96%/ е покрито с косми.

  Майра Хилс е жената с най-големите гърди. Тя е собственик на най-големите гръдни импланти в света. Казва, че няма здравословни проблеми и се чувства много комфортно с толкова голям бюст.  И въобще не мисли какво ще стане с нея след 10 години.

   96% от тялото на Джулия Гнус е с татуировки. По-рано момичето имало проблеми с кожата и за да ги скрие започнало да си прави татуировка, но след това й станало трудно да се спре. В момента Джулия е най-татуираната жена в света.

  Микел Руфинели има най-широките бедра в света. Ширината им е  2.44 метра.

  Валерия Лукянова много прилича на Куклата Барби. Светът научи за това след публикуването на снимки в интернет. Украинският модел настоява, че външният му вид е 100% естествен, с изключение на гръдните импланти. За да изглежда така, Валерия се нуждае от много пари, включително ежедневни упражнения във фитнеса и специални диети.

  Още публикации

  Коментари

  ВАШИЯТ КОМЕНТАР

  Моля, въведете коментар!
  Моля, въведете името си тук

  Мобилно приложение за Android и iOS

  Най-нови

  Изтеглете 
  мобилно приложение за Android и iOS

   
  close-link