Още

  Невероятни истории за хора, които намират отдавна изгубени вещи

  Безкрайно удивителен и щастлив е моментът, в който намерите привидно безвъзвратно изгубена любима или ценна вещ. Като си припомните как сте търсили безнадеждно из джобове, чекмеджета, под мебелите и къде ли не и накрая сте се примирили за загубата и изведнъж…Съвсем в неочакван момент и на странно място, изгубеното се появява! Вижте тези 12 невероятни истории за хора, които намират изгубеното си.

  В мрежите и на въдиците на рибарите се хваща какво ли не…Но ето на един рибар се случило след десетина години да улови отдавна изгубения си портфейл с пари. Неочакван „воден” спестовен влог.

  Един човек безуспешно си търсел ключовете. След време ги открил на необичайно, но логично място. Неговият малък син ги бил сложил на своя малък автомобил.

  Едно семейство дълго време не можело да разбере как е изчезнал 6-ти том от любимата им поредица. След известно време мистерията била разкрита. Един техен гост забелязал, че 9-ти том изглежда различно, обърнал го и разбрали какво се било случило: Книгата никога не се била губила, просто била обърната и смятана за друг номер.

  Един човек, докато се разхождал из наследената от дядо му овощна градина, открил къде преди десетилетия неговия дядо бил изгубил кънките си за лед. Бил ги закачил на дървото и се сраснали с него.

  Очилата, загубени от един автомонтьор, били открити две години по-късно при следващия ремонт на автомобила, в който ги бил забравил.

  Децата си играят на необичайни места, затова и често губят играчките си. Ето тази колекция  била изгубена за няколко години, докато не отворили за ремонт пианото.

  За няколко месеца тази халка била в неизвестност. Премествайки монитора, собственикът й си я намерил.

  Още една изгубена халка била открита сред време, но на по-необичайно място. Човекът свалил брачната си халка за да не я изгуби в градината, а точно това се случило.

  Тя паднала от джоба му и след време през нея поникнал морков. Вадейки зеленчука, човекът с удивление и радост открил изгубената си халка.

  И трета невероятна история с изгубена брачна халка. Тя била намерена на плаж от търсачка на съкровища. Халката била надписана и тя решила да я върне на притежателя й.

  През 1986г. един човек си купил билет за концерт на Принс, но го изгубил и не могъл да отиде. След 29 години той го намерил в една книга. Кой знае, може този неизползван билет да струва скъпо един ден.

  Жена изгубила любимата си обеца, когато със семейството си били на пътуване извън страната. Нямало никаква надежда да бъде открита, но след година я открива забита в обувките на сина си.

  Мъжете не обичат много да носят вратовръзки, но все пак един мъж съжалявал, че се е изгубила точно любимата му вратовръзка. Всъщност тя не се оказала изгубена. Неговата съпруга я била взела и сложила зад витрината в училищната библиотека, защото чудесно пасвала за реквизит.

  Хората губят какво ли не…Сред най-губените вещи са ключове, чадъри, портфейли и бижута. Но всъщност, предметите не се губят, те са някъде там – скрити или намерени от друг. А щом ги има, значи винаги има вероятност да бъдат открити, ако имаме късмет и проявим търпение.

  Още публикации

  Коментари

  ВАШИЯТ КОМЕНТАР

  Моля, въведете коментар!
  Моля, въведете името си тук

  Мобилно приложение за Android и iOS

  Най-нови

  Изтеглете 
  мобилно приложение за Android и iOS

   
  close-link