юни 1, 2015
20191 Views

Още 12 от най-зловещите места по света

Автор:
7. Хълмът на кръстовете (Литва)

Първоначално местните издигали кръстовете на това място, за да оплакват загиналите във войната. Съветският съюз два пъти изравнявал хълма, но хората всеки път го издигали още по-голям. Днес там има повече от 100 000 кръста.

Хълмът на кръстовете (Литва)

8. Пещерите Кабаян (Филипините)

Това са създадени то човека пещери, пълни с ужасяващи мумии, изолирани от останалите свят. Тези мумии с едни от най-добре запазените в света.

Пещерите Кабаян (Филипините)

9. Муйнак (Узбекистан)

Муйнак някога е бил кипящ от живот крайбрежен град в Аралско море. Съветският съюз обаче пресушава морето, отклонявайки водата за напояване, с което унищожава Муйнак и го превръща в пустинни руини.

Муйнак (Узбекистан)

10. Островът на куклите (Мексико)

Това е необитаем остров в Сочимилко, Мексико. Според легендата, едно момиче се удавило в каналите около острова, след което на брега започнали да изплуват кукли. Единственият човек на острова започнал да събира куклите и да ги закача по дърветата в памет на малкото момиче.

Островът на куклите (Мексико)

11. Изоставеното метро на Синсинати (Охайо)

Преди стотина години е имало проект под Синсинати да върви метро. Когато средствата не достигнали обаче, проектът бил изоставен, а вече изградените тунели останали и днес са посещавани от много градски изследователи.

Изоставеното метро на Синсинати (Охайо)

12. Пазар Акодесева (Того)

Повече от половината население на Того практикува уникални традиции и религиозни обичаи, които изискват не по-малко уникални предмети, неоткриваеми на обикновения пазар. Смалени глави, черепи, плът и още много кошмарни неща могат да бъдат видени тук.

Пазар Акодесева (Того)

loading...

1 2

Категория:
Земя
loading...

Коментирай

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Бижута с Истински Цветя

Powered by WordPress Popup

Menu