Още

  Още 12 от най-зловещите места по света

  Има безброй прекрасни, спиращи дъха места, които всеки би искал да посети. Има обаче и такива, които повечето хора избягват и за това си има причина, често ужасяваща. Тези места може да не са обитавани от духове, но в тях определено витаят мрачни спомени. Представяме ви още някои от най-зловещите места по света. Първата част можете да видите тук.

  1. Гора Хоя Бачу (Румъния)

  Тази гора е известна като Бермудският триъгълник на Румъния. Множество хора са изчезнали тук, а разказват и за необясними електрически феномени, НЛО и всякакви други аномалии.

  Гора Хоя Бачу (Румъния)

  2. Музей Мютер (Пенсилвания)

  Този институт е посветен на медицинските аномалии. В него са изложени органи, кости, зародиши и статуи, от които ще ви побият тръпки.

  Музей Мютер (Пенсилвания)

  3. Вароша (Кипър)

  Вароша е напълно необитаем курорт на кипърския бряг. След турската инвазия мястото остава безлюдно. Днес Вароша е останал замръзнал във времето, точна картинка на живота през 1974г. От разстояние изглежда като процъфтяващ курорт, но всъщност е напълно мъртъв.

  Вароша (Кипър)

  4. Орадур сюр Глан (Франция)

  Това малко френско село е опустошено напълно от нацистите през Втората световна война. Цялата местност е опожарена и почти всички местни са били екзекутирани. Останките на селото все още стоят и до днес.

  Орадур сюр Глан (Франция)

  5. Морските фортове Маунсел (Северно море, Англия)

  Тези постройки са били издигнати, за да пазят Англия от потенциална нацистка инвазия през Втората световна война. Днес те са необитаеми.

  Морските фортове Маунсел (Северно море, Англия)

  6. Кладенецът на Джейкъб (Тексас)

  Естественият извор с дълбочина над 30м е както страхотен, така и ужасяващ. Много от местните скачат в него за забавление, макар от всички страни да стърчат остри скали. Гмуркачи също изследват дълбините на кладенеца, но са доста предпазливи. През годините много хора са изгубили живота си вътре.

  Кладенецът на Джейкъб (Тексас)

  Още публикации

  Коментари

  ВАШИЯТ КОМЕНТАР

  Моля, въведете коментар!
  Моля, въведете името си тук

  Мобилно приложение за Android и iOS

  Най-нови

  Изтеглете 
  мобилно приложение за Android и iOS

   
  close-link