Още

  Скалата Турнип

  Нашият свят е толкова необятен и изпълнен с красота и природни чудеса. Въпреки развитието на туризма, все още има места на Земята, които са неизследвани от нас. Едно такова място е Скалата Турнип. Намира се на скалистия бряг на езеро Хюрън, близо до Мичиган. Мястото е толкова живописно, че със сигурност ще се изгубите в красотата му. Утринната мъгла и цветният изгрев създават истинска наслада за очите.

  Снимка: Teeddy

  До скалата се стига само с лодка, но през зимата цялото езеро замръзва и става недостъпно. Земята наоколо е частна собственост, което означава, че не е постоянно препълнено с хора. Разбира се друга причина за това е и, че малко хора знаят за съществуването на Турнип, а още по-малко пък знаят как се стига до там.

  Снимка: Teeddy

  Един от най-забележителните факти за скалата е, че на нея всъщност има доста добре развита растителност, дори и големи дървета.

  Снимка: Teeddy

  В края на дългия скалист риф, простиращ се на 2км. в езерото, има фар. От западната му страна се намира Плоската скала, която често е доста населена – постоянно има хора, които обикалят и разглеждат скалите.

  Галерия

          

  Още публикации

  Коментари

  ВАШИЯТ КОМЕНТАР

  Моля, въведете коментар!
  Моля, въведете името си тук

  Мобилно приложение за Android и iOS

  Най-нови