ное. 2, 2016
86156 Views

Тайната на сините очи

Автор:

Въпреки че сините очи изглеждат студени и необятни, те носят своята харизма и привлекателност. Ето няколко факта за синеоките хора:

  1. Роговицата на светлооките хора е по-чувствителна от тази на хората с кафяви очи, освен това хората със светли очи имат по-слаби светофилтри. Затова и жителите на северните страни имат предимно сини и сиви очи, а на юг са с кафяви и черни очи, тъй като там е необходима по-голяма защита за очите от слънцето.
  2. Синеоките хора са романтици и мечтатели. Те постоянно мечтаят за истинската любов, но рядко проявяват дълбоки чувства за дълъг период от време. Те често живеят в свой измислен свят.
  3. Синеоките хора са раними и чувствителни, лесно може да ги обидите и те приемат всичко прекалено емоционално. За синеоките хора е характерно лесното изпадане в депресия. Те имат големи изисквания към партньорите си. Емоционалността на синеоките хора се изразява не само в страстната им любов, но и в силната им омраза.
  4. Синеоките хора са склонни да променят постоянно настроенията си и да проявяват капризи. Често те са раздразнителни и избухливи.
  5. Бързо се ориентират и се приспособяват. Сините очи са характерни за хората на изкуството, за изобретатели и естети.
  6. Синеоките хора са чаровни. Харесва им да са винаги ухажвани, те просто не могат да живеят без това.

blue-eyes-beauty-1024x763

Според американски учени талантите на хората могат да се познаят само по цвета на очите им. Специалистите от Университета в Луисвил са установили, че хората със сини очи са по-талантливи от хората с кафяви или черни очи, имат щастлива съдба и големи шансове за успех в учението, професионалното развитие и любовта.

Ръководителят на изследването, професор Джоана Роув твърди, че хората със сини очи имат силно развито стратегическо мислене и се справят отлично в спортове като хокей и голф.

Други учени от Университета в Копенхаген заключват, че всички синеоки имат общ прародител, при настъпил катаклизъм, се задействала мутация в цвета на очите, за по-голяма устойчивост към променящата се среда.

Автор: Мария Узунова

Търговски обучения - myjobistosell.com

loading...
Категория:
Човекът
loading...

Comments to Тайната на сините очи

Коментирай

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *