апр. 12, 2018
3445 Views

Вече можете да запазите място в първия хотел в космоса

Автор:

Търсите екзотична дестинация с гледка към звездите? Ако сте готови да почакате още няколко години, ще можете да отседнете в „Aurora Station” – луксозен хотел в космоса, който предприемачът Орион Спан планира да отвори за посетители през 2022 година.

Това ще е първата космическа станция, която ще играе ролята на хотел. Основният корпус ще е с дължина от 13 метра и ширина 4 метра, но ще има възможност по-късно да бъдат добавяни още части, където да отсядат повече гости.

За да посети „Aurora” лично, всеки гост трябва да премине успешно през 3-месечна тренировъчна програма. Тя включва онлайн курс, лекции в тренировъчния център на Орион Спан в Хюстън, Тексас и финална подготовка в самата космическа станция.

Орион Спан и колегите му твърдят, че посетителите ще могат да „се насладят на веселието при нулева гравитация, да наблюдават северното и южното сияние през множеството прозорци, да се извисят над родните си места, да вземат участие в изследователски експерименти като отглеждане на храна (която ще могат да вземат със себе си у дома като най-добрия сувенир), да изпитат виртуална реалност, както и да поддържат връзка с любимите си хора у дома чрез високоскоростен безжичен интернет достъп.“

В компактния хотел ще има място за четирима пътници и двама професионалисти, а престоят на гостите ще продължи 12 дни. Както се досещате цените също ще са космически – всеки от посетителите ще бъде таксуван по 9.5 милиона долара или около 791 666 долара за нощувка.

Търговски обучения - myjobistosell.com

Бързи и ипотечни кредити - creditpernik.com

„Ние не продаваме еквивалент на преживяване от типа „Хей, хайде да идем на плажа“. Ние продаваме усещането да бъдеш астронавт“ – твърдят от компанията.

loading...
loading...

Коментирай

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *