ян. 3, 2013
2141 Views

Аз, козелът домашен любимец – символиката на десетилетието

Автор:

Около 9 часа сутринта на 11 септември 2001г президентът на САЩ, Джордж Буш, присъства на урок в класна стая във Флорида. Учителката кара децата да четат думи от таблото – “хвърчило”, “удар”, “стомана”, “самолет”, “трябва”. Секунди по-късно президентът е уведомен, че два самолета са се врязали в Световния търговски център. Той обаче остава на мястото си и чете с децата приказката “Моят козел домашен любимец” в продължение на 7 минути.

“Аз, козелът домашен любимец” е история за огънят в сърцето на страданието. Анимацията е събрала заедно много танцьори, музиканти, художници и аниматори, като разглежда събитията от последното десетилетие, които са променили света и историята.

Анимацията прелива от символика и закодирани послания – робство, Дявола, марионетки, илюминати, клоуни, еволюция, природни бедствия, края на света, религии, упадъка на обществото, разпадането на църквата и много други.

loading...
Категория:
Видео
loading...

Comments to Аз, козелът домашен любимец – символиката на десетилетието

  • Това изодщо не го схващам!

    Линка януари 8, 2013 19:56 Отговор
  • *Упадък се пише

    Toni януари 8, 2013 21:53 Отговор
  • http://www.youtube.com/watch?v=FiMFuki3GzY на това клипче е обозначен всеки един символ за тези които не са обърнали внимание или/ и не са разбрали 🙂

    Теодора януари 12, 2013 19:30 Отговор

Коментирай

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Бижута с Истински Цветя

Powered by WordPress Popup

Menu