Още

  Екстрасензорните способности на животните

  Отдавна не е тайна, че биополето на домашните животни е много полезно за хората. Сега е трудно да се каже дали това е един вид съвместимост, придобита през вековете на „сътрудничество“, или при първоначално опитомяване на животни, хората несъзнателно са избирали онези, с които се чувстват по-комфортно. Остава обаче фактът, че хората, които общуват с животни, обикновено остават енергични до старост.

  Постинфарктната рехабилитация е по-успешна за пациенти, които имат домашни любимци. Първоначално това се обяснява с ежедневните разходки, които собствениците на кучета са принудени да извършват. Но въпросниците показват същия висок процент на подобряване на здравето сред собствениците на други животни: риби, папагали, котки. При контакт с домашни животни кръвното налягане се нормализира, напрежението се намалява.

  Хората с домашни животни са по-балансирани. Когато гали котка човек изпитва комфорт – физически и психически. Психотерапевтите са доказали, че петминутното съзерцание на рибите в аквариума облекчава стреса както половин час плуване в басейн или двадесетминутен масаж. По-силно е биополето на животните с тъмни и пъстри цветове, а при светлите, напротив, е по-слабо. Силата и полезният ефект на биополето не зависят от размера на животното, а най-полезното животно в енергетичен план е конят.

  Опитните ветеринари многократно са наблюдавали симптомите на човешко заболяване при животните и се оказва, че техните собственици наистина са болни. С течение на времето човек се възстановява, но четириногият приятел продължава да страда. Има предположение, че домашните любимци (предимно кучета и котки), когато общуваме с тях „изпомпват” отрицателната енергия от нас към себе си. След това бързо изхвърлят тази енергия – или чрез разклащане, или чрез безкрайно измиване.

  Кучета – „гръмоотводи“

  Ако говорим за кучета, например, те често са един вид мълниеприемник. Кучето защитава собственика в енергиен план. Всякакви негативни емоции, насочени към собствениците: завист, гняв, агресия сякаш се поглъщат от четириногите защитници. В същото време здравето им може да служи като показател за благополучието на семейството у дома: ако вашето куче е болно през цялото време, помислете дали всичко е наред с вас?

  Знаете ли, че слюнката на тези четириноги, рошави създания съдържа антисептик, който се справя с много инфекции и нагноявания както лекарските мазила? Следователно няма нищо изненадващо в това, че след облизване на раната, времето за заздравяване е значително намалено.

  Котки – лечители

  Котките са индикатори от друг вид: те просто не живеят в „лоши“ домове. Една котка със своето биополе може да лекува някои физически заболявания. Ако 15-20 минути на ден галите котката ще имате нормално кръвно налягане. Често котките, скачащи по леглото на лежащия собственик, точно се наместват на болното място. Котките са отлични диагностици за женски заболявания. Това не е от жаждата им за обич, те седят на скута на хазайките, прилепнали здраво към стомаха им.

  Котката е единствената от всички бозайници, чиято енергийна система работи нормално само, когато има възможност да „вземе“ отрицателните вибрации. Но не всяка котка е готова да се заеме с „изцеление“.

  За да разберете колко негативна енергия може да премахне вашата котка, погледнете я отблизо: как се движи, колко спи, колко често иска храна и вода. Колкото по-често котката ви огладнява, толкова по-малко тя спи, толкова по-активни са метаболитните процеси, което означава, че колкото по-бързо тя “работи” като лечител толкова по-малко време й се иска да „работи“.Така че, ако тя внезапно стане и ви напусне, това означава само, че тя вече е получила необходимата доза негативна енергия и повече няма да позволи да я използвате с лечебна цел.

  Със сигурност сте чували за така наречената геомагнитна мрежа – линии на сила, преплитащи Земята, или за биопатогенни зони, вредни за хората. Те са безцветни, без мирис и невидими за окото. Но животните ги усещат! Куче никога няма да легне в неблагоприятно за хората място, но котките, напротив, предпочитат да се заселят там.

  Така че следвайте любимците си и слушайте тяхното предупреждение. Приятелството между хората и животните удължава живота на собствениците им, потвърждава статистиката. Известно е, че собствениците на кучета, котки, гълъби и други любители на животните живеят в продължение на десет години по-дълго от тези, които отхвърлят това приятелство.

  Още публикации

  Коментари

  ВАШИЯТ КОМЕНТАР

  Моля, въведете коментар!
  Моля, въведете името си тук

  Мобилно приложение за Android и iOS

  Най-нови

  Изтеглете 
  мобилно приложение за Android и iOS

   
  close-link