Още

  Как изглеждат съпругите на най-богатите мъже на планетата

  Хората често си мислят, че съпругите на световноизвестните милиардери са разглезени супермодели, които прекарват времето си единствено в посещения на салоните за красота, на път към следващото бляскаво парти.

  Но наистина ли това е така и валидно ли е то за всички?

  Ние от ИскамДаЗнам решихме да разбием този стереотип веднъж и завинаги.

  Марк Зукърбърг и Присила Чан

  Към месец ноември 2016 година, състоянието на Марк Зукърбърг е оценено на над 50 милиарда щатски долара. Той срещнал бъдещата си съпруга докато все още е бил студент в Харвард. Присила абсолютно винаги е подкрепяла всяко негово начинание и е вярвала в успехите на Марк. Те сключват брак на 19-ти май 2012 година на скромна церемония в дома си. На 2-ри декември 2015 година Марк и Присила стават родители на момиченце.

  Уорън Бъфет и Астрид Менкс

  Уорън Бъфет е един от най-известните инвеститори в света. Към месец ноември 2016 година, състоянието му е оценено на над 70 милиарда щатски долара. Той среща Астрид през 70-те години, по времето, по което тя е работила като сервитьорка. Разликата във възрастта им е 16 години, което доказва, че в крайна сметка, любовта е по-силна от всичко.

  Бил и Мелинда Гейтс

  Към месец ноември 2016 година, състоянието на Бил Гейтс е оценено на над 80 милиарда щатски долара. Бил среща бъдещата си партньорка в края на 80-те години по време на провеждането на конференция, организирана от Microsoft (тя е била служител на компанията). Двамата сключват брак през 1984 година и им се раждат три деца. Заедно, Бил и Мелинда основават най-големият благотворителен фонд в света.

  Лари Пейдж и Лусинда Саутуърт

  Лари Пейдж е един от основателите на компанията Google. Към месец ноември 2016 година, състоянието му е оценено на над 30 милиарда щатски долара. Малко се знае за неговата партньорка в живота – Лусинда Саутуърт, която е със седем години по-млада от него. По разбираеми причини, тя се опитва да избегне това да бъде обект на твърде много публично внимание. Знае се, че те са сключили брак само няколко месеца след като са започнали взаимоотношенията си.

  Джеф и Маккензи Безос

  Джеф Безос е съдателя на Amazon. Към месец ноември 2016 година, състоянието му се оценява на над 60 милиарда щатски долара. Той среща бъдещата си партньорка в живота през 1992 година. По късно, в интервю пред сп. Vogue, Маккензи споделя: „Офисите, в които двамата работехме, бяха разположени непосредствено един до друг и дни наред чувах смеха му. Как можех, при това положение, да не се влюбя в него?“ Година по-късно те сключват брак и в момента имат четири деца.

  Ричард и Джоан Брансън

  Към месец ноември 2016 година, състоянието на създателя на Virgin Group се оценява на 5 милиарда щатски долара. Ричард среща бъдещата си партньорка в живота в магазин за антични вещи. Независимо от факта, че към момента, в който се срещат, тя е била омъжена, той я ухажвал в продължение на цяла година. В крайна сметка, тя решила да се раздели със съпруга си, за да бъде със своя така пламенен обожател. В момента Ричард и Джоан имат две деца.

  Амансио Ортега и Флора Перез Маркоте

  Състоянието на човека, който притежава Inditex – най-голямата мултинационална модна компания в света, която е собственик на Zara, Massimo Dutti, Pull & Bear, Stradivarius, Bershka, Oysho, Uterque и Lefties, към месец ноември 2016 година, се оценява на над 70 милиарда щатски долара. В продължение на дълго време Флора е работила като секретарка на Амансио, а през 2001 година двамата сключват брак.

  Стефан и Каролин Персон

  Състоянието на Стефан Персон, председател на борда на директорите на световноизвестния бранд H&M, се оценява на над 20 милиарда щатски долара. Съпругата му Каролин, определено не е типична за висшето общество личност. Самият Стефан също се опитва да избягва да попада в заглавията в медиите. Знае се, че двойката има три деца, както и че се старае да води нормален начин на живот, без излишен лукс и разхищения.

  Бернар Арно и Хелене Мерсие

  Състоянието на собственика на модните къщи Dior, Givenchy, Selin, Lacroix, Kenzo, Guerlain, Sephora, Hennessy, Moёt & Chandon, Dom Perignon, Pommery, Veuve Clicquot и Krug се оценява на над 30 милиарда щатски долара към месец ноември 2016 година. Музиката е това, което първоначално е свързало Бернар със съпругата му. Той обожава класическата музика, а Хелене е професионална пианистка. Двойката сключва брак през 1991 година и двамата са родители на общо 5 деца – две от тях са от първия брак на Бернар, а останалите три са от брака му с Хелене.

  Майкъл и Сюзън Дел

  Състоянието на Майкъл се оценява на над 20 милиарда щатски долара. Той среща бъдещата си съпруга на среща „на сляпо“. Сюзън е била професионална спортистка, която е участвала в интернационални първенства по триатлон. Тази привлекателна спортистка, която умеела да плува, да кара колело и да бяга, покорила сърцето на Дел. В момента двамата имат четири деца.

  Майкъл Блумбърг и Даяна Тейлър

  Майкъл Блумбърг е политик, предприемач и бивш кмет на Ню Йорк. Състоянието му се оценява на над 40 милиарда щатски долара. Той се развежда с първата си съпруга през 2000-та година и от тогава живее на семейни начала с Даяна. Неколкократно двамата са правили официални изявления, че не виждат причина да сключват брак.

  Дейвид и Джулия Кох

  Дейвид е начело на корпорация, специализирана в областта на търговията, инвестициите, производството на химически препрати, изкуствени фибри и пластмаса. Състоянието на Дейвид към месец ноември 2016 година, се оценява на 40 милиарда щатски долара. Той се жени за съпругата си преди 20 години и двамата имат три деца. Джулия рядко се появява в публичното пространство, предпочитайки да посвещава по-голямата част от времето си на семейството си и на благотворителния фонд на Кох.

  Още публикации

  Коментари

  ВАШИЯТ КОМЕНТАР

  Моля, въведете коментар!
  Моля, въведете името си тук

  Мобилно приложение за Android и iOS

  Най-нови

  Изтеглете 
  мобилно приложение за Android и iOS

   
  close-link