Още

  Най-изумителните секс рекорди

  От 82-годишна проститутка до оргия с 500 човека, това са най-странните секс рекорди, които няма да видите в Книгата на Гинес.

  Най-големият пенис – 34.2 см

  Мъжът с най-голям пенис, измерен и документиран от д-р Робърт Дикинсън в началото на 20-ти век, се е радвал на мъжество с дължина 34.2см и обиколка 16см.

  Настоящият жив рекордьор обаче е Джона Фалкън, който има пенис с дължина 32см, измерен на живо по телевизията, което го прави един от малцината, способни да подкрепят това твърдение с доказателства.

  Най-изумителните секс рекорди

  Най-голямата вагина

  Най-голяма вагина вероятно е принадлежала на жената гигант Ана Суон (1846-1888г), забележителна жена, поставила различни рекорди, отнасящи се до деликатните й части. Тя била родена с нормални размери, но започнала да расте много бързо като дете и накрая стигнала височина 233см на 19 години. Решила да припечели нещо от необичайния си размер, тя се включила в цирк и обикаляла Шотландия, където се запознала с капитан Мартин Бейтс – също великан, висок 213см. Двамата се оженили през 1872г, което ги прави най-високата женена двойка в света, рекорд неподобрен и до днес.

  ПРОЧЕТИ ОЩЕ:

  Изследване: Ето какъв е бил сексът в Османската империя

  Още 20 странни факта за секса

  Суон и Бейтс заживели семейно и си построили къща, пълна с огромни мебели, включително огромна спалня, на която консумирали брака си. На 18 юни 1879г, тя родила най-голямото бебе в историята. То тежало 11.8кг и било дълго 86см. За съжаление не оцеляло при раждането, но му направили отливка, която днес е изложена в Кливландския музей. Главата е най-голямата част от тялото на едно бебе. При това на Суон, обиколката на главата му била 48см, което означава, че при раждането е имала разкритие поне 15 см. Това е доста, имайки предвид, че при нормално раждане е около 10см.

  Най-плодовитата майка – 69 бебета

  Фьодор Василиев (1707 – 1782) бил селянин от Шуя, Русия. Самият той бил напълно обикновен човек, но първата му жена, Валентина Василиева, поставила рекорд за най-много родени деца. Тя родила общо 69 деца. Малко е известно за живота й обаче. Не се знае кога е родена, нито кога е умряла. 16 пъти е родила близнаци, 7 пъти тризнаци и 4 пъти четиризнаци, което прави общо 27 раждания. 67 от бебетата оцелели.

  Днешният световен рекорд за раждане е на Леонтина Албина от Сан Антонио, Чили. Вече на 60 и кусур години, тя твърди, че е майка на 64 деца. От тях, 55 са документирани. Майката с най-много деца, които не са близнаци пък, е Ливия Йонс. 44-годишната румънка е родила 18-тото си дете в Канада през 2008г.

  Най-далеч изстреляна сперма – 6м

  Хорст Шулц постигнал това със „значително“ количество семенна течност. Той също така държи рекорда за най-голяма височина (3.75м) и най-висока скорост на еякулация (69км/ч).

  Най-възрастната проститутка – 82 години

  Проституцията е известна като най-старата професия на света. Полицията в Тайпе пък изчислява, че 82-годишната „Баба“, както я наричат, е най-възрастната, работеща проститутка. Тя започнала преди около 40 години, след като мъжът, с когото живяла от 20 години, починал. Задържала се в бизнеса като вземала 10 или дори 20 пъти по-малко от останалите проститутки.

  Най-изумителните секс рекорди

  Най-голямата оргия – 250 двойки

  Япония успешно е поставила нов световен рекорд – 250 мъже и 250 жени се съгласили да правят секс на едно и също място по едно и също време, образувайки най-голямата оргия. Събитието се провело в хранилище с професионален снимачен екип, заснел всичко. Всички пози и действия по време на оргията били хореографирани, за да са в синхрон двойките.

  ПРОЧЕТИ ОЩЕ:

  8 исторически факта за секса, за които няма да ви разкажат в училищата и университетите

  Сексът след 40 г. е най-страхотен

  Макар да се води за „оргия“, всъщност 250-те двойки (предварително тествани за болести) правели секс само с партньорите си и не се разменяли. Всеки може да си закупи записа на оргията на DVD.

  Най-много партньори – 919 мъже за един ден

  Lisa Sparxxx е известна американска порно актриса. Тя е правила секс с 919 мъже за един ден, поставяйки нов световен рекорд. Това се е случило по време на Eroticon 2004, полска конвенция на порното. Въпросният рекорд е бил подобряван два пъти преди това, през 2002 и 2003г, когато броят на мъжете е бил съответно 646 и 759.

  Най-дългата мъжка мастурбация – 10 часа

  Масанобу Сато през 2009г в Сан Франциско поставил световен рекорд като се самозадоволял 9 часа и 58 минути. Той дошъл чак от Япония за маратона по мастурбация, въоръжен с различни сексуални играчки. Освен това рекордът, който подобрил, пак бил негов. Предишната година, той успял да издържи 9 часа и 33 минути.

  ПРОЧЕТИ ОЩЕ:

  20 секс факта, с които изумително много хора не са запознати

  Редовният секс прави жените по-красиви

  Най-силната вагина – вдига 14кг

  42-годишната рускиня Татята Кожевникова има най-силната вагина в света. Наистина, разбила е рекорди, за да получи това признание. Тя е успяла да вдигне 14кг тежести с вагината си. Постигнала го е като е упражнявала интимните си мускули почти 15 години. „След като родих, интимните ми мускули бяха много слаби. Четох книги за Дао и научих, че жените в древността са се справяли с този проблем, използвайки дървени топки.“

  Най-изумителните секс рекорди

  Най-възрастният баща – 90 години

  Най-възрастният баща в света е станал татко поне за 21-ви път и то на 90 години. Индийският фермер Нану Рам Джоги, който се оженил за четвърти път, твърди, че не иска да спира и планира да продължи да прави деца поне докато стане на 100. Г-н Джоги признава, че не е сигурен колко деца са му родили четирите му съпруги – знае за 12 сина, 9 дъщери и 20 внука.

  ПРОЧЕТИ ОЩЕ:

  Живот без секс: кои са асексуалните  

  Секс скандалите, шокирали средновековна Европа

  Тези исторически личности се споминали, докато правят секс

   

  ПРОЧЕТИ ОЩЕ:

  Десетте най-изневеряващи нации по света

  Нелепи митове за секса, на които всички вярват

  Жените за комфорт – сексуалните робини на японските войници

  Как и какво се случвало в султанския харем

  Сексът през Средновековието

   

  Съсипаното детство на Ева Йонеско – момичето, което се превърна в секс играчка на 5-годишна възраст

  Сексуалните отношения в епохата на Каролингите

  10-те най-сексапилни жени за всички времена

  Сексът в Древен Египет

  Секс скандалите, които затриха цели империи

  Тайните на древния секс

  Още публикации

  Коментари

  ВАШИЯТ КОМЕНТАР

  Моля, въведете коментар!
  Моля, въведете името си тук

  Мобилно приложение за Android и iOS

  Най-нови

  Изтеглете 
  мобилно приложение за Android и iOS

   
  close-link