Още

  Най-невероятните хобита на звездите

  Желанието да се направи нещо толкова интересно, за да се разнообрази живота, може да възникне във всеки един момен и да бъде и невероятно, и непредсказуемо. С какво се забавляват някои от звездите?

  Рийз Уидърспуун и пластмасовите съдове

  Актрисата събира многоцветни пластмасови чаши, бутилки и чинии. Но не всеки такъв предмет би привлякъл вниманието й. Предпочитанията й са само към определени марки.

  Джордж Клуни и обувките

  В отговор на въпроси от фенове Клуни разкрива своето хоби. И се оказва, че в свободното си време е обущар.

  Анджелина Джоли и ножовете

  Първият нож на актрисата й купила нейната майка. Тогава Анджелина била едва на 12 години. Сега нейната колекция се побира в специална оръжейна зала. В ножовете Джоли вижда символ на сила и чест.

  Джаред Лато и дамското облекло

  Докато се снимал във филма „Далаският клуб на купувачите“, Лато за първи път съобщава, че обича да се облича като жена. Нека припомним, че в тази лента той играе транссексуален човек. Оттогава насам, Лато започнал да носи някои аксесоари от женския гардероб всеки ден.

  Клаудия Шифър и паяците

  Очарователният топ модел е просто луда по тези животни. Тя колекционира всичко, свързано с паяци..

  Бил Мъри и изненадите

  Хобито не е задължително да бъде свързано с материални обекти. Вземете например Бил Мъри. Той просто обича да играе и да изненадва феновете. Има случаи, когато се преструва, че е барман на партита, позира за снимки, чете поезия на строители. Разбира се, това не е пълния списък на неговите изненади.

  Никълъс Кейдж и колекциите

  Актьорът може да се нарече истински Плюшкин, който събира всичко. Никълъс разполага с огромна колекция от комикси. В къщата си има октопод, череп, кости на динозавър, акула, алигатор, две кралски кобри. Но това не е всичко! Кейдж притежава гробница във вида на пирамида на гробището в Ню Орлиънс, 30 мотоциклета, 9 Ролс Ройса и личен остров. Звучи страхотно, но необичайните покупки доведоха актьора до финансови проблеми.

  Джеймс Франко и преподаването

  Актьорът не само участва във филми, но и в представления, пише кратки разкази, режисира два късометражни филма, получава лиценз за полети. Но най-необичайното хоби за него, от гледна точка на обществеността е, че той започва да води курсове в няколко университета.

  Норман Ридус и гръдните имплантанти

  Колекцията на актьора започва с това, че една от неговите фенки му изпраща гръден имплант. Подаракът го зарадвал и скоро той купил силиконова кукла и дори се пошегувал, че би искал да получи повече такива неща.

  Мерилин Менсън и изкуствените крайници

  Един ден Менсън измислил собствена версия на любима си напитка от абсент, наричайки я Менсент. Той също така се занимавал с дизайн. За източник на вдъхновение му послужило шоуто „Ханибал“, поради което в дома му виси снимка на серийния убиец Джон Уейн Гейси и има туба газ, който е използван по време на Холокоста в камерите. Особено се гордее с чучелото на риба с рога и пилешки лапи – подарък от Анджелина Джоли и Брад Пит. Колекцията му се допълва от два истински човешки скелета, една африканска маска от човешка кожа, както и от огромен брой изкуствени крайници.

  Джони Деп и акулите

  Джони Деп е страстен колекционер (събира китари, кукли Барби, причудливи шапки, снимки на убийци психопати, фигури на клоуни, сушени бръмбари, прилепи, скелети и препарирани животни), плува в басейна с акули. И Деп изобщо не се страхува от опасното начинание, въпреки че една от акулите е отхапала китката на инструктора му.

  Още публикации

  Коментари

  ВАШИЯТ КОМЕНТАР

  Моля, въведете коментар!
  Моля, въведете името си тук

  Мобилно приложение за Android и iOS

  Най-нови

  Изтеглете 
  мобилно приложение за Android и iOS

   
  close-link