Още

  Съсипаното детство на Ева Йонеско – момичето, което се превърна в секс играчка на 5-годишна възраст

  Родителите, които принуждават децата си да участват в конкурси за красота, са просто „душици“ в сравнение с Ирина Йонеско, френска фотографка, която работела в еротичния жанр. Дъщеря й Ева започва да позира за пикантни снимки, когато била само на пет години, а на дванадесет момичето вече било на кориците на списанията Playboy и Penthouse.

  За трудното детство на Ева Йонеско и нейния живот днес можете научите от нас с уточнението, че те никога не успяла да се възстанови от старите си травми.

  Ева Йонеско

  Ева Йонеско е родена на 18 юли 1965 г. в Париж. Момичето не познавало баща си, а майка й, Ирина Йонеско, практически не отделяла време за дъщеря си, прехвърляйки отговорността за възпитанието ѝ върху плещите на бабата.

  Едва когато Ева станала на 5 години, запалената по фотографията и бохемските партита майка, забелязала, че е родила много красиво дете – с руса коса, кукленски черти на лицето, плътни устни … Всичко това правело Ева идеален модел за нейните фотографии. Поне самата Ирина била убедена в това.

  Когато майката за пръв път моли дъщеря си да позира за снимка, Ева била много щастлива! Тогава тя дори не подозирала, че участва в нещо неприлично. Основната цел на момичето било да прекара възможно най-много време с майка си, така че с радост се съгласявала на всички авантюри, които ѝ се предлагали.

  Ирина забелязала ентусиазма на Ева и скоро почти безобидните им фотосесии придобили еротичен оттенък. Жената обувала момиченцето с чорапи, обличала ѝ прозрачни  рокли, корсети и воали, гримирала я и й казвала какво да прави.

  Разтвори краката си – заповядвала Ирина, – разтвори ги повече! Не съм предполагала, че имаш комплекси!

  С течение на времето болният мозък на фотографката започва да генерира все по-отвратителни идеи. Ирина започнала да снима малката си дъщеря, заобиколена от възрастни мъже. Но ние няма да споделяме тези снимки по очевидни причини.

  По онова време еротиката и порнографията в изкуството не били нещо необичайно, така че когато Ирина решила да направи изложба със снимките на дъщеря си, я очаквал истински фурор. Представители на бохемската общност високо оценили както таланта на фотографа, така и физическите данни на самото момиче.

  За да затвърди популярността си, Ирина запознала дъщеря си с други фотографи, работещи с „голи“ снимки, включително Жак Бурбулон. Така започва кариерата на Ева като гол модел.

  Именно снимките, направени от Бурбулон, украсяват списание Playboy през 1976 г. И така, Ева станала най-младият модел, появявал се някога на корицата на еротично издание, защото по това време тя била само … на 11 години!

  По-късно опитът на Playboy решава да повтори испанското списание Penthouse. През 1978 г. на страниците им се появяват кадри от скандална фотосесия на Ева.

  След излизането на списанията хиляди хора започнали да искат родителските права на Ирина да бъдат отнети и тя да бъде изправена пред съда. Жената била обвинявана в популяризиране на детска порнография и насилието над деца. Между другото, когато момичето видяло снимките си, тогава тя била на 12 години, получило нервен срив.

  Майката на Ева – ирина Йонеско

  През 1977 г. загрижени хора успели да издействат Ева да бъде дадена за възпитаване от други хора – родителите на известния дизайнер на обувки Кристиан Лубутен станали попечители на момичето. Но дори и те не успели да я върнат към нормалното детство. След всичко, което Ева трябвало да изтърпи, тя вече не можела да бъде нормално дете.

  Поради тормоза в училище Ева спряла да посещава занятията и се отдала изцяло на актьорската си кариера.

  Трябва да се отбележи, че още като дете, благодарение на усилията на майка си, Ева успява да се снима в няколко филма – „Наемателят“ на Роман Полански, „Спермула“ и еротичната лента „Разпуснато детство“, който бил забранен в повечето страни скоро след излизането си.

  След като навършила пълнолетие, първото, с което се заела Ева било да защити честта и правата си. Момичето съдила изданията, настоявайки за премахването на нейните снимки, а години по-късно се опитала да „изчисти“ и интернет от тях.

  Ева Йонеско

  През 2012 г. Ева завела дело срещу майка си за „откраднато ѝ детството“. Съдът отхвърлил много точки от иска, все пак жената получила поне морално обезщетение. Въпреки че, самата тя твърди, че никакви пари не могат да я спасят от душевната болка, която все още изпитва, особено когато среща старите си снимки в интернет.

  Между другото, майката на Ева Ирина допринася много за разпространението на снимките. Въпреки забраната, жената запазила негативите от снимките и след години започнала да ги продава отново, опитвайки се да яхне втората вълна на популярност.

  През 2011 г. излиза филмът на Ева Йонеско „Моята малка принцеса“. И въпреки че събитията от лентата са частично измислени, връзката между нея и майка й се вижда ясно в образите на главните герои. Години по-късно Ева така и не успява да прости на Ирина.

  Ева Йонеско

  „Никога не мога да простя или да оправдая майка си. Тези, които смятат нейната работа с мое участие за изкуство, са просто шутове. Нищо не може да оправдае детската порнография“, казва Йонеско.

  И ние сме напълно съгласни с нея.

  Автор: Десислава Михалева

  Още публикации

  Коментари

  ВАШИЯТ КОМЕНТАР

  Моля, въведете коментар!
  Моля, въведете името си тук

  Мобилно приложение за Android и iOS

  Най-нови

  Изтеглете 
  мобилно приложение за Android и iOS

   
  close-link