авг. 1, 2014
41152 Views

Снимките, които никой не може да обясни

Автор:

Мистериите са любима тема на мнозина. Всеки си има своя теория за случилото се, но никой не е сигурен каква е истината. Тези снимки (и клип) остават мистерия и до днес, а хората продължават да търсят разумно обяснение.

8. Има ли Бабушка кадри от убийството на Кенеди?

Снимките, които никой не може да обясни

Все още има много мистерии около убийството на Джон Ф. Кенеди през 1963г. Една от тях е Бабушка – неидентифицирана жена, която може да е записала убийството с камера. Полицията се опитвала да открие жената с надеждата кадрите да им помогнат в разследването, но и до днес никой не знае коя е тя.

През 1970г Бевърли Оливър се разкрива като Бабушка. Тя казва, че правителствени агенти са я издирили няколко години по-рано и са конфискували лентата, която повече не й била върната. Тези твърдения са силно оспорвани заради множеството несъответствия в историята на Бевърли. Тя била на 17 години по времето на покушението, а на снимките Бабушка изглежда като жена на средна възраст. Освен това, Бевърли твърдяла, че е снимала с 8мм експериментална камера, която все още не била изобретена през 1963г.

Самоличността на Бабушка остава мистерия до ден-днешен.

loading...

1 2 3 4 5 6 7 8

Категория:
Мистерии
loading...

Коментирай

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *