Още

  Снимките, които никой не може да обясни

  1. Необяснимата смърт на Елиза Лам

  21-годишната Елиза Лам била отседнала в хотел Сесил в Лос Анжелис, когато през януари 2013г изчезнала мистериозно. Тялото й било открито две седмици по-късно в един от водните резервоари на покрива на хотела. На пръв поглед, сякаш става въпрос за някакъв шантав инцидент. При по-внимателно разглеждане обаче изникват твърде странни и необясними съвпадения около смъртта й.

  Първото и най-важното доказателство е видео записът, на който Лам е видяна за последно преди изчезването си. Когато се качва в асансьора на хотела, Лам започва да натиска бутони, но вратите не се затварят. След това тя сякаш се крие в ъгъла на асансьора от някого, но на записа не се вижда друг човек. След това излиза от асансьора, оглежда се, влиза отново и после пак излиза – вратите така и не се затварят. Странното поведение на Лам продължава няколко минути, след което тя изчезва от обсега на камерата, а вратите на асансьора се затварят, отварят и затварят отново, а накрая асансьора отива на следващия етаж.

  В хотел Сесил са отсядали двама серийни убийци, а на територията му са ставали едно убийство и три самоубийства. Никой не е успял да обясни как Лам се е качила на покрива, който е бил заключен. Едва ли е изненадващо, че историята е стигнала до Холивуд и през 2015г ще излезе филм за необяснимата смърт на Лам.

  Още публикации

  Коментари

  ВАШИЯТ КОМЕНТАР

  Моля, въведете коментар!
  Моля, въведете името си тук

  Мобилно приложение за Android и iOS

  Най-нови

  Изтеглете 
  мобилно приложение за Android и iOS

   
  close-link