Още

  Връзките, които възмутиха света – част I

  Историята е свидетел на редица странни отношение и връзки между хора, животни, предмети и други немислими неща. Ние, обикновените хора, трудно бихме допуснали дори, че е възможно това, но фактите сами говорят за себе си. Сами ще се убедите, че всичко е възможно, стига човек да е достатъчно луд.

  Давид

  Връзка: Мъж и манекен

  Все още не успяхме да разберем дали това е реална случка или е просто някаква шега. Но ето и историята: През юни 2009 г. Давид проведе сватбена церемония, на която се ожени за манекена Клара. Той се обадил на медийна компания и ги помолил да запишат церемонията. Те, разбира се, направили записа. През годините е имало коментари на хора, които твърдят, че са виждали Давид с манекена си да се разхожда из Холивуд, което би означавало, че бракът им е бил съвсем сериозен.

  Дъщерите на Лот

  Връзка: Дъщерите се съвкупляват с баща си

  В Библията се казва:

  Тогава по-старата рече на по-младата: Баща ни е стар, и няма мъж на земята да влезе при нас, според обичая на цялата земя. Ела, нека го напием с вино и да преспим с него, за да запазим потомството от баща си. И тъй, оная нощ упоиха баща си с вино и по-старата влезе та преспа с баща си, а той не усети, нито кога легна тя, нито кога влезе. На другия ден по-старата рече на по-младата: Виж, миналата нощ аз преспах с баща си; да го упоим с вино и тая нощ, та влез ти и преспи с него, за да запазим потомство от баща си. И тъй, и оная нощ упоиха баща си с вино, и по-младата влезе та преспа с него; а той не усети нито кога легна тя, нито кога стана. И така, и двете дъщери на Лот заченаха от баща си. [Битие 19: 31-36 ]

  Всъщност не може да е по-страшно от това. Двете дъщери са правили секс с баща си Лот, за да запазят рода. Между другото, всичко това се случва малко след като са избягали от Содом и Гомор, които пък били унищожени от Бог заради своята безнравственост – иронично, нали? След описаните по-горе събития Лот нямал спомен за това (може би заради алкохола) и девет месеца по-късно дъщерите раждат двама сина – Моав (баща на моавитите) и Амон (баща на амонитите).

  Мунда Ганда Вилиджър

  Връзка: Момиче и куче

  В източния щат Джаркханд в Индия жителите на едно село оженили младо момиче за бездомно куче, за да прогонят злия дух. Местните жители на село Мунда Дханда извършили церемонията, тъй като вярвали, че тя ще преодолее всяко проклятие, което може да се стовари върху семейството. Интересното е, че момичето било свободно да се омъжи по-късно във времето за мъж, без дори да се развежда. Суеверията са широко разпространени в Индия, особено в селските райони, където цари неграмотността. Изображението по-горе е от сватбената церемония. Младоженецът е отляво, а младата булка вдясно.

  Неждет Боянай

  Връзка: Човек и извънземно

  Неждет Боянай (от Истанбул, Турция) започва да изживява първите си срещи с мистериозно извънземно същество през 1975 г., когато е на 10 години. Според неговия доклад той легнал в леглото си и заспивал. Но изведнъж забелязал, че не бил в състояние да се движи. Скоро след това бил посетен от извънземно. След тази нощ той имал поне две срещи седмично със странния посетител. Той бил докосван от него и казва, че ръцете на посетителя били изключително меки, а докосването било лепкаво като медуза. По-късно нарисувал картина с посетителя, която можете да видите по-горе. „Връзката“ продължила до 1996 г., дори след като Неждет се оженил. През 1996 г. решил да даде интервю за преживяванията си, но след като разговарял с репортерите, с него се случил странен инцидент под душа, тъй като неговият извънземен посетител му се ядосал, че направил връзката публична и се опитал да го удави.

  Калигула

  Връзка: Човек и кон

  Сред странните взаимоотношения е позната необичайната връзка, която Калигула имал със сестра си Друзила, но нещо странно се случвало и с коня му Инцитат. Калигула обичал коня си (макар и най-вероятно не по сексуален начин) толкова много, че се стараел да му осигури живот, подходящ за истински император. Според Светониевия „Животът на дванадесетте цезари“, Инцитат е имал мраморна конюшня, с ясли от слонова кост, лилави одеяла (императорския цвят) и яка от скъпоценни камъни. Други посочват, че конят бил обслужван от осемнадесет слуги и е бил хранен с овес, смесен със златни люспи. Светоний пише също, че Клаигула планирал да направи Инцитат консул (макар че съвременните историци смятат, че това може би просто е било ход, с който да разгневи политиците на деня). Калигула дори го снабдил със съпруга, кобила на име Пенелопа. Конят бил „поканил“ сановници да вечерят с него в къща, пълна със слуги, които организират подобни събития.

  Джак Никълсън – когато мислиш майка си за сестра

  Историята на неговия живот е като истински филм на ужасите. Едва на 37-годишна възраст Никълсън разбира, че жената, която през целия си живот мисли за своя сестра, всъщност е негова майка, а майка му в действителност му е баба.

  Майка му, Джун, била на 17 години, когато забременяла. Бащата на детето бил женен мъж. За да не стане скандал, семейството решило майката на Джун да се представи за майка на бебето, а самата Джун да бъде представена за негова сестра. Когато Никълсън разбира за размяната, той осъзнава и си обяснява редица необясними преди това неща. За съжаление и двете, майка му и баба му, по това време вече не били между живите.

  Връзките, които възмутиха света – част II

  Автор: Десислава Михалева

  Още публикации

  Коментари

  ВАШИЯТ КОМЕНТАР

  Моля, въведете коментар!
  Моля, въведете името си тук

  Мобилно приложение за Android и iOS

  Най-нови

  Изтеглете 
  мобилно приложение за Android и iOS

   
  close-link