Още

  Знаменитости, израснали в бедност

  Често тези, които са родени в бедност, достигат невероятни висоти и стават успешни и известни. Някои дори успяват да съберат огромно състояние, независимо от трудностите и тежкото положение на техните семейства. Сред известните личности има и много, които знаят от първа ръка какво е бедността.

  Лейтън Мийстър, състояние от 5 милиона долара

  Майката на Лейтън я ражда в момент, в който излежава присъдата си. След като прекарала три месеца в болницата с дъщеря си, жената била принудена да се върне зад решетките. Въпреки всички трудности, които Лайтън трябвало да понесе, тя си спомня с топлина за детството си.

  Хилари Суонк, състояние от 40 милиона долара

  Семейството на Хилари живеело в ремарке. Когато момичето било на 6 години, родителите й се развеждат и тя се премества с майка си в Лос Анджелис. Тъй като нямало начин да се наеме апартамент, те трябвало да живеят в кола. Това случайно помогнало на актрисата перфектно да се впише в ролята във филма „Писатели на свободата“.

  Сара Джесика Паркър, състояние от 90 милиона долара

  Семейството имало 8 деца, макар че майката на Паркър работила и получавала обезщетения за социално слаби, семейството живеело в постоянна бедност. И въпреки, че къщата понякога дори не разполагала с електричество, майката успяла да събере достатъчно пари, за да изпрати дъщеря си на уроци по пеене и танци. Благодарение на усилията на майка си, Сара Джесика Паркър става известна актриса и продуцент.

   Джим Кери, състояние от 150 милиона долара

  Когато баща му загубил работата си, започнали трудни времена за семейството на Кери. Били принудени да живеят в микробус, а на 15-годишна възраст Джим трябвало да напусне училище и да стане чистач. Но това не му попречило да се превърне в един от най-популярните комедийни актьори.

  Деми Мур, състояние от 150 милиона долара

  Актрисата се опитва да не си спомня детството си. Тя не познава баща си, който ги напуснал, когато Деми още не била родена. Що се отнася до майката, тя страдала от наркотична зависимост. За щастие, днес Деми Мур не се притеснява повече за финансови проблеми.

  Еминем, състояние от 160 милиона долара

  Еминем израснал без баща в един от най-бедните райони на Детройт. Но въпреки това, той успява да се превърне в един от най-добрите изпълнители в историята на рапа.

  Леонардо Ди Каприо, състояние от 220 милиона долара

  За да нахрани семейство, майката на Леонардо трябвало да работи на няколко места. До този момент, Леонардо Ди Каприо е един от най-добре платените холивудски актьори.

  Том Круз, състояние от 380 милиона долара

  И досега Том си спомня жестокостта на баща си, който го биел постоянно. Майка му не издържала на тормоза върху нея и сина й и подала молба за развод. Може би тази промяна в живота на Том Круз е повлияла на факта, че днес той е един от най-успешните холивудски актьори.

  Стивън Кинг, състояние от 400 милиона долара

  Когато Стивън бил само на няколко години, баща му напуснал семейството си и майка му трябвало да отглежда две деца сама. Те живеели достатъчно зле, но всичко се влошило още повече, когато родителите на майка им се разболели и тя трябвало да напусне работата, за да се грижи за тях. Но въпреки всички трудности, Стивън Кинг успява да се превърне в истински крал на жанровете на ужасите.

  Марая Кери, състояние от 510 милиона долара

  Докато родителите на певицата били заедно, семейството живеело доста добре. Всичко се променило, когато семейството се разделило и майка й трябвало сама да се грижи за Марая и брат й. Сега Марая Кери е една от най-успешните певици в света.

  Джей Зи, състояние от 550 милиона долара

  Джей Зй е израснал в Бруклин, което до голяма степен е оставило отпечатък върху неговата работа. Преди да получи репутацията на известен рапър, момчето продавало наркотици по улиците на Ню Йорк.

  Селин Дион, състояние от 800 милиона долара

  Селин е най-малкото дете в семейството с 14 деца. Въпреки факта, че в семейството винаги е имало недостиг на пари, родителите са могли да предоставят на децата любов и грижа. Може би това е причината, днес състоянието на певицата да е толкова голямо.

  Опра Уинфри, състояние от 2.9 млрд. долара

  Детството на Опра се свързва не само с бедността, но и с насилието. Майка й нямала възможността да се грижи за дъщеря си, така че момичето постоянно трябвало да живее с различни роднини. За известно време Опра била толкова бедна, че трябвало да ходи с дрехи от чували за картофи. Но въпреки всички трудности, Опра Уинфри успява да се превърне в първата и единствена чернокожа жена милиардер в историята.

  Още публикации

  Коментари

  ВАШИЯТ КОМЕНТАР

  Моля, въведете коментар!
  Моля, въведете името си тук

  Мобилно приложение за Android и iOS

  Най-нови

  Изтеглете 
  мобилно приложение за Android и iOS

   
  close-link