февр. 15, 2015
49167 Views

Най-бруталните отмъщения в историята

Автор:

Буфорд Пусер

2. Буфорд Пусер

През 60-те години на миналия век Буфорд Пусер бил шериф в Макнейри, Тенеси. Когато престъпниците не били заети да се смеят на името му, Пусер им ритал задниците до затвора. Той бил доста добър шериф и като такъв си спечелил много врагове. Сред тях била и мафията. Когато мафиотите обрали един ресторант и убили приятел на Пусер по време на обира, вероятно от офиса на шерифа се е вдигнал пушек.

Пусер започнал война: арестувал, изгонил от града или направо застрелял няколко от членовете на мафията, включително любовницата на боса Карл Уайт (тя обаче първа се опитала да го убие). Мафията отвърнала на удара като убила съпругата на шерифа. Ако сте гледали екшън филми, особено онези вдъхновени от живота на Буфорд Пусер, ще знаете, че това съвсем не го е спряло. Само е предрешило съдбата на лошите.

Вече без нищо за губене, Пусер убил двама мафиоти като минал с колата си през незаконно казино. След това платил на наемник да убие Карл Уайт. След като главата на мафията вече бил извън картинката, Пусер лично тръгнал след убийците на съпругата си, дори след като те напуснали щата.

Никой не е свидетелствал, че Пусер е отговорен, но странно почти всички заподозрени за убийството на жена му били открити застреляни. Само един оцелял, но само защото доброволно се предал на властите, след като чул, че Пусер го търси.

1 2 3 4 5

Категория:
Избрани · История

Comments to Най-бруталните отмъщения в историята

  • Поздравления за поредното увлекателно четиво в сайата Ви! Като влезе човек в сайта, просто не му се излиза… 🙂

    интериорни врати февруари 16, 2015 01:30 Отговор
  • Поздравления за поредното твърдение на капацитетите, КИЇВСЬКА РУСЬ НЕ Е Киевска Русия, набийте си го в про-руските кратуни веднъж и завинаги!

    Бай Иван юли 15, 2016 16:41 Отговор

Коментирай

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Бижута с Истински Цветя

Powered by WordPress Popup

Menu Title