февр. 15, 2015
49166 Views

Най-бруталните отмъщения в историята

Автор:

Франк Ийтън

1. Франк Ийтън

Бащата на Франк Ийтън бил вижилант (борец за справедливост), убит от група свои колеги, които не одобрявали начина му на живот. Вижилантите не са известни с инстинктите си за самосъхранение. След като научил за случилото се, Мус Биймън, приятел на баща му, казал на Ийтън: “Проклет да си, ако не отмъстиш за баща си!”.

Франк Ийтън бил на 8 години.

Освен че изкарал акъла на момчето, Биймън го взел под крилото си го научил как да стреля. На 15 години Ийтън завършил с почести училището за убийци на Биймън. Не смятал обаче, че е научил всичко за изкуството да застреляш някого в окото, затова се отбил във Форт Гибсън, Оклахома, където получил военно обучение. Но дори преди 200 години армията не е наемала всеки невръстен хлапак, почукал на вратата им. Казали му, че е твърде малък, за да го обучават, но въпреки това го поканили да стреля по мишени с пистолета си. Ийтън изкарал по-добър резултат от всеки трениран войник в лагера. Разбираемо впечатлен/ужасен, полковникът дал на Франк прякора Пистолета Пийт и му посочил къде ще спи.

Когато Ийтън навършил 20 години, той станал един от най-младите маршали в историята. Най-после въоръжен със значка (и много оръжия), той тръгнал след мъжете, които убили баща му. До 1887г Ийтън затрил петима от убийците в престрелки. Шестият избягал от гнева му и егоистично умрял, преди Ийтън да успее да се добере до него.

1 2 3 4 5

Категория:
Избрани · История

Comments to Най-бруталните отмъщения в историята

  • Поздравления за поредното увлекателно четиво в сайата Ви! Като влезе човек в сайта, просто не му се излиза… 🙂

    интериорни врати февруари 16, 2015 01:30 Отговор
  • Поздравления за поредното твърдение на капацитетите, КИЇВСЬКА РУСЬ НЕ Е Киевска Русия, набийте си го в про-руските кратуни веднъж и завинаги!

    Бай Иван юли 15, 2016 16:41 Отговор

Коментирай

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Бижута с Истински Цветя

Powered by WordPress Popup

Menu Title