Още

  Невероятни снимки на изолирано амазонско племе, което не знае за съществуването на цивилизацията ни

  Бразилският фотограф Рикардо Стукерт и пилотът на хеликоптера му се отклоняват заради буря, но това му дава възможност да направи забележителни снимки на изолирано племе в джунглата.

  Кадрите са заснети близо до границата на Бразилия с Перу. Горите и местните обитатели са стриктно защитени. Снимките показват малка група хора с оскъдно облекло, оръжия и боя по телата. При контакта, един от мъжете дори хвърля копието си към хеликоптера.

  Експерти твърдят, че това е същото племе, което стана известно през 2008г, когато мъже боядисани в червено стреляха със стрели по нископрелитащ самолет. Смята се, че племето се мести на всеки 4 години.

  uncontacted-tribe-amazon-photography-ricardo-stuckert-10 uncontacted-tribe-amazon-photography-ricardo-stuckert-1 uncontacted-tribe-amazon-photography-ricardo-stuckert-2 uncontacted-tribe-amazon-photography-ricardo-stuckert-4 uncontacted-tribe-amazon-photography-ricardo-stuckert-9 uncontacted-tribe-amazon-photography-ricardo-stuckert-3 uncontacted-tribe-amazon-photography-ricardo-stuckert-6 uncontacted-tribe-amazon-photography-ricardo-stuckert-11 uncontacted-tribe-amazon-photography-ricardo-stuckert-8 uncontacted-tribe-amazon-photography-ricardo-stuckert-5

  Още публикации

  Коментари

  ВАШИЯТ КОМЕНТАР

  Моля, въведете коментар!
  Моля, въведете името си тук

  Мобилно приложение за Android и iOS

  Най-нови

  Изтеглете 
  мобилно приложение за Android и iOS

   
  close-link