ян. 3, 2017
18740 Views

Невероятни снимки на изолирано амазонско племе, което не знае за съществуването на цивилизацията ни

Автор:

Бразилският фотограф Рикардо Стукерт и пилотът на хеликоптера му се отклоняват заради буря, но това му дава възможност да направи забележителни снимки на изолирано племе в джунглата.

Кадрите са заснети близо до границата на Бразилия с Перу. Горите и местните обитатели са стриктно защитени. Снимките показват малка група хора с оскъдно облекло, оръжия и боя по телата. При контакта, един от мъжете дори хвърля копието си към хеликоптера.

Експерти твърдят, че това е същото племе, което стана известно през 2008г, когато мъже боядисани в червено стреляха със стрели по нископрелитащ самолет. Смята се, че племето се мести на всеки 4 години.

uncontacted-tribe-amazon-photography-ricardo-stuckert-10 uncontacted-tribe-amazon-photography-ricardo-stuckert-1 uncontacted-tribe-amazon-photography-ricardo-stuckert-2

uncontacted-tribe-amazon-photography-ricardo-stuckert-4 uncontacted-tribe-amazon-photography-ricardo-stuckert-9 uncontacted-tribe-amazon-photography-ricardo-stuckert-3 uncontacted-tribe-amazon-photography-ricardo-stuckert-6 uncontacted-tribe-amazon-photography-ricardo-stuckert-11 uncontacted-tribe-amazon-photography-ricardo-stuckert-8 uncontacted-tribe-amazon-photography-ricardo-stuckert-5
loading...
Категория:
Невероятно
loading...

Коментирай

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *