Още

  Топ 10 спрени ТВ сериали

   

  Джон Доу (2002г. – 2003г.)

  Джон Доу няма представа кой е, но някак си знае всичко останало и използва това при решаването на разкриването на престъпления.

  Преди зрителите да успеят да разберат кой е Джон Доу, FOX спират сериала. След време създателите му разкриват, че Джон Доу е бил завърнал се от смъртта, където е бил в контакт с по-висша сила.

  Терминатор: Хрониките на Сара Конър (2008г. – 2009г.)

  От създателите на Терминатор 3: Бунтът на машините, епизодите продължават събитията след Терминатор 2: Денят на страшния съд. Конър отново са преследвани от агенти на Скайнет от бъдещето. Осъзнавайки, че кошмарът не е свършил, те спират да се крият и се опитват да предотвратят създаването на Скайнет. С помощта  на Камерън Филипс (войник на Теч-Ком от бъдещето), Райл и ФБР агент Джеймс Елисън  те се опитват да разкрият тайна конспирация, която ще създаде програма, която ще заличи човешката раса.

  След края на 2-ри сезон, на 18 Май 2009г., въпреки усилията на феновете, от FOX обявяват, че няма да продължат сериала.

  Утрешен вестник (1996г. – 2000г.)

  Какво бихте направили, ако утрешният вестник се окаже пред вратата ви днес? Ако можехте да знаете дали ще умрете? Гари Хобсън се пита това всеки ден. Той е брокер на стоковата борса, който е уволнен и изритан от жена си. Всичко е много просто. Всяка сутрин рижава котка идва пред вратата му с вестника. Гари не знае откъде идва и когато се опитва да разбере, стига до Лукас Сноу, който притежавал вестника преди него. В денят след смъртта на Сноу, вестникът започнал да идва при Гари. Приятелят му Чък Фишърман постоянно го кара да му казва резултатите от мачовете и печелившите числа от тотото.

  Въпреки усилията на феновете, сериалът е спрян през Май 2000г. след 4 сезона.

  Лас Вегас (2003г. – 2008г.)

  Екипът на казино Монтесито в Лас Вегас се справя с проблемите, възникващи при работата им. Търсят измамници, грижат се и пазят известни личности, докато се опитват да ги убедят да изхарчат парите си при тях.

  След началото на 5-ти сезон, на 2 Март 2007 е обявено, че Джеймс Кан и Ники Кокс напускат сериала. Том Селек замества Кан през сезона, но са заснети само 19 от планираните 22 епизода. Последният излъчен епизод е изпълнен с обрати и оставя много неразрешени теми.

  4400-те (2004г. – 2007г.)

  Огромно кълбо от светлина се насочва към Земята, но вместо да предизвика катастрофа, то връща хиляди изчезнали хора, някои липсващи от няколко месеца, а други – от години. Това са историите на 4400 отвлечени и завърнали се на Земята хора. Те се сблъскват с травматични промени, дърпани от мистерията за случилото се. Някои от тях са се променили, някои са получили необикновени способности, добри и лоши.

  На 18 Декември 2007г. Скот Питърс обявява, че заради стачката на сценаристите, парични проблеми и нисък рейтинг, сериалът е спрян и няма да има пети сезон. Феновете безуспешно започват кампания за връщането на сериала, като изпращат петиции до телевизионната мрежа.

  Единадесетия час (2008г.)

  Сериалът проследява историята на д-р Джейкъб Хууд, брилянтен биофизик и съветник по специалните науки към ФБР, които разкриват престъпления с паранормален характер. Хууд е тежката артилерия на правителството и мисията му е да не позволява на напредъка в науката да попада в ръцете на хора с лоши намерения. Специален агент Рейчъл Янг е назначена да пази Хууд.

  Сериалът е спрян след 18 епизода, на 19 Май 2009, поради недостатъчен рейтинг.

  Джерико (2006г. – 2008г.)

  Когато Джейк Грийн се връща в родното си градче Джерико,  където баща му е кмет, всички са заети с ежедневието си, но това се променя след внезапна експлозия. Скоро след това става ясно, че е имало ядрено нападение, но се знае от кого. Животът в Джерико става борба за оцеляване, където неочаквани опасности дебнат зад всеки ъгъл, а храната, техниката и горивото се изчерпват бързо.

  Сериалът е спрян след първия сезон, но зрителска кампания успява да убеди мрежата да направи втори сезон със седем епизода, след което сериалът отново е спрян.

  През 2009г. бяха обявени планове за заснемане на пълнометражен филм, базиран на сериала.

  Алф (1986г. – 1989г.)

  Семейство Танер са обикновено американско семейство. Един ден откриват, че си имат гостенин. Той е дребен, космат, арогантен и е извънземен от планетата Мелмак. Кръщават го Алф (извънземна форма на живот). Той решава, че колкото и да му липсва родната планета, и за Земята може да се каже много. Семейство Танер са готови на всичко, стига извънземният да не издава присъствието си. Освен това имат и котка, която изглежда доста вкусно…

  Във финалния епизод, оцелели от Мелмак са на път да спасят Алф , но той е заловен от военните съдбата му остава неизвестна. Този епизод не е трябвало да бъде последен, тъй като завършва с надпис „Следва продължение”. Продуцентите се били разбрали с NBC за поне още един епизод за да приключат историята, но от телевизионната мрежа така и не изпълнили обещанието си. Историята е завършена в пълнометражния филм „Проект Алф” .

  Срещу гравитацията (2009г.)

  В близкото бъдеще, осем астронавта от пет страни поемат на тайнствена шест годишна, международна космическа мисия на 13 милиарда километра. Целият свят гледа към тях и следи всяко тяхно действие, всяка емоция и чувство. Скоро астронавтите разбират, че задачата им не е каквато са си мислили.

  Сериалът е спрян след един сезон. През Октомври 2009г. Джеймс Периът разкри как е щяла да продължи историята.

  Женени с деца (1987г. – 1997г.)

  Семейство Бънди са типично безперспективно американско семейство. Ал е продавач на обувки, който често се хвали с 15 секундната си слава на футболния терен. Ал се ужасява при мисълта за жена си, Пеги, която прахосва всичките му пари в козметичния салон или по магазините.  Дъщеря им Кели е красива, но умна колко риба, а синът им Бъд постоянно и безуспешно се опитва да забие момиче.

  Последният епизод е излъчен на 6 Май 1997 по Fox.  Тогава от Fox не били решили дали да продължат сериала. Когато стигнали до решението да го прекратят, те не казали на никого. Ед О’Нийл казва, че бил на почивка и една двойка близо до него четяли във вестника за края на сериала. По подобен начин Кристина Апългейт научила новината от нейни приятелки.

  Още публикации

  Коментари

  1. все още съжалявам за Джон Доу – сериалът, който превърна Доминик Пърсел в един от любимите ми актьори! признавам, че това със завърнал се от смъртта звучи малко банално….

  2. Петя – и аз бях много впечатлен от сериала и като разбрах, че няма да има втори сезон и ми стана много тъпо 🙁
   Сериалчето беше много хубаво.

  3. Старгейт.
   Но не пародията наречана Старгейт Вселена. А Старгейт СГ 1 или Старгейт Атлантис – съжалявам и за двата сериала и се надявам да имат продължения.

  4. Така и неполучих логично обяснение за спирането на "Джон Доу",немисля,че има някой който да не е очаквал с нетърпение продължението,така както очаквам FOX да платят за греха си,оставяйки ни с лъжливи очаквания

  5. Сигурен съм, че в този списък може да се включи и Rome. За тези които не са го гледали ви го препоръчвам.

  ВАШИЯТ КОМЕНТАР

  Моля, въведете коментар!
  Моля, въведете името си тук

  Мобилно приложение за Android и iOS

  Най-нови

  Изтеглете 
  мобилно приложение за Android и iOS

   
  close-link