мар. 5, 2017
36922 Views

12 изумителни факта от света

Автор:

Спечелилият Тройната корона Американски фараон прави секс по три пъти на ден и собствениците му вземат по $200 000 за чифтосване, печелейки по $30 000 000 годишно.

Мъж в Шънси, Китай, наскоро шокиран научил, че „орехотрошачката“, която е ползвал 25 години всъщност е бойна граната. Той разбрал за това от листовки за експлозивите, раздавани от полицията. След като предал на властите гранатата, станало ясно, че тя все още била активна и способна да се взриви.

През 2011г, двама непалци изкачват връх Еверест, след това скачат с парашут и кацат на 35км от там. После стигат до Бенгалския залив пеша и с каяк, с което печелят наградата Приключенци на годината на National Geographic.

Бързи и ипотечни кредити - creditpernik.com
Търговски обучения - myjobistosell.com

Ако бременна майка страда от увреждане на орган по време на бременността, зародишът може да изпрати стволови клетки, които да поправят увреждането.

Когато кралят на Тайланд е съдил първата си съпруга за развод, тя не е можела да се защитава в съда, защото законът забранява критикуване на краля.

Декстър Холанд, вокал на The Offspring, учи докторантура и е съавтор на научни трудове за микро РНК в ХИВ геномите.

Италианското улично куче Фидо е намерено ранено и е приютено от работник във фабрика. Кучето се връщало на автобусната спирка да чака стопанина си след смъртта му всеки ден в продължение на 14 години.

Бил Гейтс е дарил $28 милиарда от 2007г досега, спасявайки 6 милиона живота. Той е решен да дари 99% от богатството си и да остави по-малко от $10 милиона за трите си деца, за да „се научат да се оправят сами“.

Шофьор в Манхатън постави рекорд, като премина през 240 последователни зелени светофара.

След като стъпва върху главата на дресьора си, слоницата Мери е обесена от кран. По-късно е открито, че е имала инфектиран зъб и неквалифицираният дресьор го е докоснал, което е провокирало реакцията й.

Валерий Спиридонов, 31-годишен мъж със заболяване на Вердниг-Хофман, е първият доброволец, съгласил се да участва в първата трансплантация на глава, която може да бъде извършена още през декември 2017г.

Новите филми в Холивуд се създават като фирми, целта на което е да губят пари. По този начин актьорите, сценаристите и другите участници в продукцията, на които им е обещана част от печалбата, всъщност не печелят нищо, тъй като филмът, като фирма, технически е на загуба.

Това се е случило на човекът, написал „Форест Гъмп“. Обещан му е процент от печалбите на филма, но не получава нищо, освен $350 000 заплащане за лиценз, понеже филмът (който печели над $700 000) е загубил пари.

loading...
Етикети:
Категория:
Невероятно
loading...

Коментирай

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *