Още

  12 изумителни факта от света

  Спечелилият Тройната корона Американски фараон прави секс по три пъти на ден и собствениците му вземат по $200 000 за чифтосване, печелейки по $30 000 000 годишно.

  Мъж в Шънси, Китай, наскоро шокиран научил, че „орехотрошачката“, която е ползвал 25 години всъщност е бойна граната. Той разбрал за това от листовки за експлозивите, раздавани от полицията. След като предал на властите гранатата, станало ясно, че тя все още била активна и способна да се взриви.

  През 2011г, двама непалци изкачват връх Еверест, след това скачат с парашут и кацат на 35км от там. После стигат до Бенгалския залив пеша и с каяк, с което печелят наградата Приключенци на годината на National Geographic.

  Ако бременна майка страда от увреждане на орган по време на бременността, зародишът може да изпрати стволови клетки, които да поправят увреждането.

  Когато кралят на Тайланд е съдил първата си съпруга за развод, тя не е можела да се защитава в съда, защото законът забранява критикуване на краля.

  Декстър Холанд, вокал на The Offspring, учи докторантура и е съавтор на научни трудове за микро РНК в ХИВ геномите.

  Италианското улично куче Фидо е намерено ранено и е приютено от работник във фабрика. Кучето се връщало на автобусната спирка да чака стопанина си след смъртта му всеки ден в продължение на 14 години.

  Бил Гейтс е дарил $28 милиарда от 2007г досега, спасявайки 6 милиона живота. Той е решен да дари 99% от богатството си и да остави по-малко от $10 милиона за трите си деца, за да „се научат да се оправят сами“.

  Шофьор в Манхатън постави рекорд, като премина през 240 последователни зелени светофара.

  След като стъпва върху главата на дресьора си, слоницата Мери е обесена от кран. По-късно е открито, че е имала инфектиран зъб и неквалифицираният дресьор го е докоснал, което е провокирало реакцията й.

  Валерий Спиридонов, 31-годишен мъж със заболяване на Вердниг-Хофман, е първият доброволец, съгласил се да участва в първата трансплантация на глава, която може да бъде извършена още през декември 2017г.

  Новите филми в Холивуд се създават като фирми, целта на което е да губят пари. По този начин актьорите, сценаристите и другите участници в продукцията, на които им е обещана част от печалбата, всъщност не печелят нищо, тъй като филмът, като фирма, технически е на загуба.

  Това се е случило на човекът, написал „Форест Гъмп“. Обещан му е процент от печалбите на филма, но не получава нищо, освен $350 000 заплащане за лиценз, понеже филмът (който печели над $700 000) е загубил пари.

  Още публикации

  Коментари

  ВАШИЯТ КОМЕНТАР

  Моля, въведете коментар!
  Моля, въведете името си тук

  Мобилно приложение за Android и iOS

  Най-нови

  Изтеглете 
  мобилно приложение за Android и iOS

   
  close-link