фев. 11, 2017
25885 Views

Канадци предлагат работа и 10 декара земя на който се премести в Кейп Бретон

Автор:

Кейп Бретон е остров в североизточна Нова Скотия. Там живеят само 135 000 души, като населението продължава да намалява.

Островът е дом на много градове, включително малкия Уайкокомаг с 900 жители. Градчето е обградено от прелестни планини и блестящо езеро, където каяци и канута са много по-популярни от лодките. Има няколко бензиностанции, няколко ресторанта, както и The Farmer’s Daughter – голяма пекарна и супермаркет, търсещи нови служители. Единственият проблем е, че няма хора.

Собствениците са се обърнали към социалните медии с доста щедра оферта: Преместете се в Кейп Бретон и ще получите работа и 10 декара земя с гора. Признават, че заплащането не е много високо, но земята е идеална за малка къща. Предлагат също достъп до ферма и други ресурси. Ако все още работите там след пет години, земята ще стане ваша.

За да кандидатства човек, трябва да притежава някои умения в сферата на обслужването на клиенти или хранителната индустрия, както и да се отнася съвестно към природата. За съжаление не можете да кандидатствате, ако не сте от Канада.

loading...
Категория:
Невероятно
loading...

Коментирай

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *