Още

  Канадци предлагат работа и 10 декара земя на който се премести в Кейп Бретон

  Кейп Бретон е остров в североизточна Нова Скотия. Там живеят само 135 000 души, като населението продължава да намалява.

  Островът е дом на много градове, включително малкия Уайкокомаг с 900 жители. Градчето е обградено от прелестни планини и блестящо езеро, където каяци и канута са много по-популярни от лодките. Има няколко бензиностанции, няколко ресторанта, както и The Farmer’s Daughter – голяма пекарна и супермаркет, търсещи нови служители. Единственият проблем е, че няма хора.

  Собствениците са се обърнали към социалните медии с доста щедра оферта: Преместете се в Кейп Бретон и ще получите работа и 10 декара земя с гора. Признават, че заплащането не е много високо, но земята е идеална за малка къща. Предлагат също достъп до ферма и други ресурси. Ако все още работите там след пет години, земята ще стане ваша.

  За да кандидатства човек, трябва да притежава някои умения в сферата на обслужването на клиенти или хранителната индустрия, както и да се отнася съвестно към природата. За съжаление не можете да кандидатствате, ако не сте от Канада.

  Още публикации

  Коментари

  ВАШИЯТ КОМЕНТАР

  Моля, въведете коментар!
  Моля, въведете името си тук

  Мобилно приложение за Android и iOS

  Най-нови

  Изтеглете 
  мобилно приложение за Android и iOS

   
  close-link