Още

  20 секс факта, с които изумително много хора не са запознати

  Живеем в общество, пълно с глупави разбирания, където истинските факти рядко намират място в умовете на хората. Това е най-очевидно, когато говорим за гениталиите си. Това не е само тъжно, но може да бъде и опасно.

  „Пакетът“ не е признак за нищо. Изследвания са доказали, че размерът на пениса в отпуснато състояние няма връзка с дължината на ерекцията.

  Въпреки твърденията на родителите ви, че тийнейджърите днес водят разпуснат начин на живот и твърде често се отдават на секс без обвързване, през 2014г проучване разкрива, че няма промяна в сексуалното поведение сред младежите. Младите днес не правят нищо, което техните родилите да не са правели едно време.

  Някои приемат доста сериозно твърдението, че сексът преди мач или състезание влияе на представянето. При една секс сесия обаче не се изгарят достатъчно калории, за да изтощи физически атлета, дори напротив – сексът може да действа успокояващо. Ако заради секс се губи сън, това може да повлияе на концентрацията, но на практика това важи за всичко останало – от купони до гледане на клипове с котки в интернет.

  Според лекарите, афродизиаци като шоколад, банани и стриди не действат. Неща като фенилетиламин и селен в шоколада и стридите са ефективни само при хора, при които те липсват. Това означава, че ако сте сексуално здрави, тези храни няма да ви повлияят.

  ПРОЧЕТИ ОЩЕ:

  Десетте най-изневеряващи нации по света

  Нелепи митове за секса, на които всички вярват

   

  Оргазмът и еякулацията при мъжете са две различни неща. Един мъж може да еякулира и да не изпита оргазъм или да получи сух оргазъм, при който не изхвърля сперматозоиди.

  Независимо колко надарен е един мъж, пенисът не може да премине през матката и околоплодната течност, за да нарани бебето.

  Не само мъжкият оргазъм е важен, когато става въпрос за правене на бебета. Учените знаят много малко за еволюционното предназначение на женския оргазъм. Открили са обаче връзка между женския оргазъм и задържането на спермата. Има теории, че контракциите по време на оргазъм придвижват спермата, а възбудата намалява киселинността във вагината, което дава по-големи шансове за оцеляване на сперматозоидите.

  Според проучване сред жените, най-честите женски сексуални фантазии са секс на странни места, орален секс, доминиране, връзване и групов секс.

  Изследване от 2013г показва, че практикуващите БДСМ са по-здрави психически от средностатистическия човек.

  Не всеки мъж може да се научи как да задържа еякулацията си. Секс терапевти казват, че някои имат преждевременна еякулацията по рождение и трябва да я контролират с помощта на лекарства.

  ПРОЧЕТИ ОЩЕ:

  Сексът след 40 г. е най-страхотен

  Съсипаното детство на Ева Йонеско – момичето, което се превърна в секс играчка на 5-годишна възраст

   

  По-малко от половината жени кървят по време на първия сексуален контакт. Дали ще има кръв и болка варира от жена на жена и зависи от неща като овлажняване и възбуда.

  ХИВ не е смъртна присъда. В действителност един 20-годишен човек, живеещ с ХИВ в Северна Америка, има средна продължителност на живота още 51.4 години с правилната терапия.

  Не търсете легендарната G-точка. След изследване на събирана 60 години информация, учени са заключили, че няма „магическо копче“, което да даде на жената оргазма на живота й.

  Еректилната дисфункция не е проблем само на възрастните мъже. Всъщност всеки пети, лекуван от това състояние, е на възраст под 40 години.

  Оралният секс в никакъв случай не е безопасен. Дали правите или ви правят орален секс, не сте застраховани от полово предавани болести.

  Ако не я докарате до оргазъм чрез вагинален секс, не означава, че не го правите както трябва. Всъщност само четвърт от жените признават, че достигат до оргазъм само чрез проникване. Повечето имат нужда от допълнителна стимулация на клитора, ръчно, орално или с помощта на играчки. Комуникацията е ключът.

  ПРОЧЕТИ ОЩЕ:

  Редовният секс прави жените по-красиви

  Още 20 странни факта за секса

   

  ХИВ-позитивните жени могат да бъдат майки. Всъщност 98% от случаите те раждат здрави бебета, ако следват лекарските инструкции и получават необходимото лечение.

  Женската еякулация или така нареченият „скуърт“ всъщност е урина. Учени се изследвали жени, изпитващи такава еякулацията и във всеки от случаите, по време на сексуалната възбужда пикочният мехур се изпълвал видимо… и неволно се изпразвал. С други думи, жените не могат да контролират пикочния си мехур по време на оргазъм.

  Чували ли сте за правилото за секс на трета среща? Всъщност при повечето двойки сексът се случва между 9-та и 18-та среща.

  Популярен мит е, че жената не може да забременее по време на цикъла си. Поради непредвидимото време на овулацията обаче, както и факта, че спермата може да живее в тялото няколко дни, това е напълно възможно.

  ПРОЧЕТИ ОЩЕ:

  8 исторически факта за секса, за които няма да ви разкажат в училищата и университетите

  Най-изумителните секс рекорди

  Сексуалните отношения в епохата на Каролингите

  10-те най-сексапилни жени за всички времена

  Сексът в Древен Египет

  Секс скандалите, шокирали средновековна Европа

  Живот без секс: кои са асексуалните

  Тези исторически личности се споминали, докато правят секс

  Секс скандалите, които затриха цели империи

  Тайните на древния секс

  Още публикации

  Коментари

  ВАШИЯТ КОМЕНТАР

  Моля, въведете коментар!
  Моля, въведете името си тук

  Мобилно приложение за Android и iOS

  Най-нови

  Изтеглете 
  мобилно приложение за Android и iOS

   
  close-link