Още

  Актьорите, взели ролите си твърде на сериозно

  Актьорството може да изглежда като лесна професия, но има актьори, които доста сериозно се занимават с нея. Това са хората, които са стигнали доста далеч в опитите си да направят най-добрата роля.

  Крисчън Бейл

  Крисчън Бейл

  За ролята си в „Машинистът“ (The Machinist), Бейл е бил предупреден от професионалисти, че е много опасно да отслабне толкова. Актьорът обаче продължил въпреки това, докато не заприличал на скелет.

  Робърт Де Ниро

  Робърт Де Ниро

  Робърт Де Ниро приел ролята на Макс Кади в „Нос Страх“ (Cape Fear) толкова сериозно, че инвестирал $20 000, за да направи зъболекар зъбите му да изглеждат сякаш е бил в затвора от много години.

  Чанинг Тейтъм

  Чанинг Тейтъм

  Тейтъм е трябвало да се подложи на много часове обезкосмяване, за да постигне гладките гърди, които показа в хитовия „Професия стриптийзьор“ (Magic Mike). Безброй жени са му благодарни, че е изтърпял това.

  Хийт Леджър

  Хийт Леджър

  За „Черният рицар“ (The Dark Knight), Хийт Леджър всъщност се изолирал за един месец в хотелска стая, за да тренира смеха си за Джокера. Можете ли да си представите, какво се е чувало, когато минете край вратата му?

  50 Cent

  50 Cent

  Рапърът 50 Cent игра болен от рак във „Всички неща се разпадат“ (All Things Fall Apart). Той е отслабнал толкова много, че е измършавял за филма. Проблемът е, че не са много хората, които са го гледали, но поне снимките са смразяващи.

  Том Ханкс

  Том Ханкс

  За ролята си в „Корабокрушенецът“ (Castaway), Том Ханкс отслабнал с 22кг, спрял да се подстригва, получил отравяне на кръвта и трябвало да го оперират заради продължителното киснене във вода до врата.

  Хали Бери

  Хали Бери

  Хали Бери не се къпала цели 14 дни, за да влезе в роля за „Треска в джунглата“ (Jungle Fever). Красива е, но дори красивите хора започват да миришат след две седмици, така че едва ли е било лесно.

  Натали Портман

  Натали Портман

  Натали Портман отслабнала ужасно много, за да изиграе балерината в „Черният лебед“ (Black Swan). Тя искала да бъде възможно най-правдоподобна, затова наистина станала балерина.

  Даниел Дей-Люис

  Даниел Дей-Люис

  Даниел Дей-Люис приема всичките си роли доста на сериозно. В „Лов на вещици“ (The Crucible) обаче той наистина си татуирал гърдите, макар да можело да му поставят само временни рисунки.

  В „Моят ляв крак“ (My Left Foot) пък си счупил ребро, след като стоял твърде дълго в инвалидната количка.

  Джим Кери

  Джим Кери

  За ролята на Анди Кауфман в „Мъж от Луната“ (The Man of the Moon), Джим Кери се изолирал от всичките си приятели и роднини по време на снимките. Филмът се превърна в култова класика, макар и да не спечели много пари.

  Още публикации

  Коментари

  ВАШИЯТ КОМЕНТАР

  Моля, въведете коментар!
  Моля, въведете името си тук

  Мобилно приложение за Android и iOS

  Най-нови

  Изтеглете 
  мобилно приложение за Android и iOS

   
  close-link