ное. 7, 2016
31475 Views

Актьорите, взели ролите си твърде на сериозно

Автор:

Актьорството може да изглежда като лесна професия, но има актьори, които доста сериозно се занимават с нея. Това са хората, които са стигнали доста далеч в опитите си да направят най-добрата роля.

Крисчън Бейл

Крисчън Бейл

За ролята си в “Машинистът” (The Machinist), Бейл е бил предупреден от професионалисти, че е много опасно да отслабне толкова. Актьорът обаче продължил въпреки това, докато не заприличал на скелет.

Робърт Де Ниро

Робърт Де Ниро

Робърт Де Ниро приел ролята на Макс Кади в “Нос Страх” (Cape Fear) толкова сериозно, че инвестирал $20 000, за да направи зъболекар зъбите му да изглеждат сякаш е бил в затвора от много години.

Чанинг Тейтъм

Чанинг Тейтъм

Тейтъм е трябвало да се подложи на много часове обезкосмяване, за да постигне гладките гърди, които показа в хитовия “Професия стриптийзьор” (Magic Mike). Безброй жени са му благодарни, че е изтърпял това.

Хийт Леджър

Хийт Леджър

За “Черният рицар” (The Dark Knight), Хийт Леджър всъщност се изолирал за един месец в хотелска стая, за да тренира смеха си за Джокера. Можете ли да си представите, какво се е чувало, когато минете край вратата му?

50 Cent

50 Cent

Рапърът 50 Cent игра болен от рак във “Всички неща се разпадат” (All Things Fall Apart). Той е отслабнал толкова много, че е измършавял за филма. Проблемът е, че не са много хората, които са го гледали, но поне снимките са смразяващи.

Том Ханкс

Том Ханкс

За ролята си в “Корабокрушенецът” (Castaway), Том Ханкс отслабнал с 22кг, спрял да се подстригва, получил отравяне на кръвта и трябвало да го оперират заради продължителното киснене във вода до врата.

Хали Бери

Хали Бери

Хали Бери не се къпала цели 14 дни, за да влезе в роля за “Треска в джунглата” (Jungle Fever). Красива е, но дори красивите хора започват да миришат след две седмици, така че едва ли е било лесно.

Натали Портман

Натали Портман

Натали Портман отслабнала ужасно много, за да изиграе балерината в “Черният лебед” (Black Swan). Тя искала да бъде възможно най-правдоподобна, затова наистина станала балерина.

Даниел Дей-Люис

Даниел Дей-Люис

Даниел Дей-Люис приема всичките си роли доста на сериозно. В “Лов на вещици” (The Crucible) обаче той наистина си татуирал гърдите, макар да можело да му поставят само временни рисунки.

В “Моят ляв крак” (My Left Foot) пък си счупил ребро, след като стоял твърде дълго в инвалидната количка.

Джим Кери

Джим Кери

За ролята на Анди Кауфман в “Мъж от Луната” (The Man of the Moon), Джим Кери се изолирал от всичките си приятели и роднини по време на снимките. Филмът се превърна в култова класика, макар и да не спечели много пари.

loading...
Етикети:
· ·
Категория:
Личности
loading...

Коментирай

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Бижута с Истински Цветя

Powered by WordPress Popup