авг. 29, 2014
57833 Views

Топ 10 серийни убийци

Автор:
9. Анатолий Оноприенко – 52 жертви

Топ 10 серийни убийци

Украинецът Анатолий Оноприенко избирал изолирани къщи и привличал вниманието на живущите като вдигал врява. След това избивал всички по специфичен ред – първо мъжа, после жената, а накрая и децата. Обикновено накрая подпалвал къщата, за да прикрие следите си. Убивал и всеки, който имал нещастието да се окаже свидетел на свирепите му убийства.

Когато най-после е задържан от полицията, у него са открити общо 122 предмета, включително рязана пушка, различни други оръжия, с които били извършени някои от убийствата, както и много принадлежности на жертвите.

Оноприенко първоначално признал за осем убийства между 1989 и 1995г и отрекъл всички останали обвинения. В последствие обаче признава за убийството на 52 души в рамките на шест години. Обявява, че е убивал по заповед на гласовете в главата му.

Поради приемането на Украйна в Съвета на Европа и отпадането на смъртното наказание в страната в следствие на това, Анатолий Оноприенко е осъден на доживотен затвор. Умира от сърдечен удар през 2013г.

loading...

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

Категория:
Топ
loading...

Коментирай

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Бижута с Истински Цветя

Powered by WordPress Popup