Още

  Топ 10 серийни убийци

  4. Педро Родригес Фило – 71 жертви

  Топ 10 серийни убийци

  Педро Фило е роден във ферма в Минас Жерайс, Бразилия с наранен череп, резултат от побой, който баща му нанесъл на майка му, докато била бременна с него. Казва, че още от 13-годишен започнал да изпитва желание да убива, след като бутнал братовчед си в преса за захарна тръстика и едва не го убил.

  На 14 години Фило убива заместник кмета, понеже уволнил баща му, училищен пазач, за кражба от училищната столова. След това убива друг пазач, вероятно истинския крадец. След години, приятелката му Мария е убита от престъпна банда, а Педро се отървава на косъм. Прекарва следващите месеци в убийства и измъчване на няколко човека, търсейки убийците на Мария. Още ненавършил 18 години, той оставя след себе си 10 трупа.

  След като баща му убива майка му с мачете, Педро си отмъщава, като изкормва сърцето му, сдъвква го и го изхвърля. Арестуван е за първи път през 1973г, а в затвора убива най-малко 47 затворници – по неговите думи над 100. Общият брой на потвърдените му жертви е 71, включително баща му.

  През 2003г, е осъден на 126 години затвор, макар правосъдната система в Бразилия да не позволява присъда по-голяма от 30 години. Поради убийствата в затвора обаче, присъдата му е променена на над 400 години. В крайна сметка са щели да го пуснат през 2017г, но е освободен през 2007г, след прекарани 34 години в затвора.

  Още публикации

  Коментари

  ВАШИЯТ КОМЕНТАР

  Моля, въведете коментар!
  Моля, въведете името си тук

  Мобилно приложение за Android и iOS

  Най-нови