Още

  Топ 10 серийни убийци

  1. Луис Гаравито – 138 жертви

  Топ 10 серийни убийци

  Звярът, както е наречен от медиите, е роден на 25 януари 1957г в Хенова, Колумбия. Като най-голям от седем братя, той бил физически и психически малтретиран от баща си, както и сексуално насилван като малък.

  Гаравито дебнел бедни деца на възраст между 8 и 16 години, селянчета или бродещи по улиците. Той ги приближавал и им предлагал подаръци или малко пари. След като печелил доверието им, той ги завеждал на разходка, а когато се изморявали ги изнасилвал, измъчвал, прерязвал гърлата им и след това разчленявал телата им.

  През 1999г е заловен и признава за убийствата на 144 деца, но е обвинен за 172. Намерен е за виновен за 139 от убийствата. Колумбийските закони обаче ограничават максималната присъда на 30 години, а след като Гаравито помага на полицията да открие някои от телата, както и заради самопризнанието му, присъдата му е допълнително намалена на 22 години. Напълно възможно е да бъде освободен дори още по-рано заради съдействие и добро поведение.Смята се, че е убил повече от 400 души, предимно деца.

  Още публикации

  Коментари

  ВАШИЯТ КОМЕНТАР

  Моля, въведете коментар!
  Моля, въведете името си тук

  Мобилно приложение за Android и iOS

  Най-нови