Още

  Топ 10 серийни убийци

  2. Педро Алонсо Лопес – 110 жертви

  Топ 10 серийни убийци

  Според Педро Лопез, майка му, която била проститутка с 13 деца, го хванала да опипва по-малката си сестра през 1957г, когато бил на осем години. Изхвърлила го от дома, след което той бил прибран от някакъв мъж в къща в пустинята и редовно изнасилван. На 12 години попаднал в американско семейство и го записали на училище за сираци, но избягал, защото бил сексуално малтретиран от един учител. На 18 години започва да краде коли и след това да ги продава, за което е арестуван и влиза в затвора. Лопез твърди, че в затвора е бил брутално групово изнасилен, след което издирил насилниците си и ги убил.

  След като излиза от затвора, Лопез започва да преследва млади момичета в Перу. До 1978г убива повече от 100, когато местно племе го залавя. Готвили се да го екзекутират, когато американски мисионер се намесил и ги убедил да го предадат на щатската полиция, откъдето по-късно го пускат. Мести се от Колумбия в Еквадор, където започва да убива по 3 момичета на седмица.

  Педро Лопез е арестуван след провален опит за отвличане. Признава за повече от 300 убийства, но полицията не му вярва. Истината излиза наяве, когато наводнение разкрива масов гроб с голяма част от жертвите му.

  Еквадорците го пускат от затвора на 31 август 1994г, а час по-късно е арестуван отново като нелегален имигрант и предаден на колумбийските власти, които го обвиняват за убийство отпреди 20 години. Обявен е за невменяем и лежи в психиатричното отделение на болница в Богота. През 1998г го намират за вменяем и го пускат срещу $50 гаранция. Днес е на свобода.

  Още публикации

  Коментари

  ВАШИЯТ КОМЕНТАР

  Моля, въведете коментар!
  Моля, въведете името си тук

  Мобилно приложение за Android и iOS

  Най-нови