Още

  Топ 10 серийни убийци

  3. Даниел Камарго Барбоса – 72 жертви

  Топ 10 серийни убийци

  Даниел Барбоса е роден на 22 януари 1936г в Колумбия. Майка му починала когато бил малък, а баща му бил емоционално дистанциран. Отгледала го мащехата му, която го биела, наказвала и понякога го обличала в момичешки дрехи, за да му се подиграват другите деца.

  Години по-късно, Кармаго живее с жена на име Алсира, с която има две деца. Влюбва се обаче в друга жена, Есперанза, за която иска да се ожени, но след това разбира, че не е девствена. Двамата сключват сделка той да остане с нея, ако тя му помага да открива други девствени момичета, с които той да прави секс. Така започнали да примамват млади момичета в апартамента им, след което ги дрогирвали, а Кармаго ги изнасилвал. Петата жертва на изнасилване го издава и Кармаго и Есперанза влизат в затвора през 1964г.

  Първоначално Кармаго е осъден на 3 години затвор, но нов съдия удължава присъдата му на 8 години, които той излежава до край. Година след като излиза от затвора, Кармаго преминава край едно училище и отвлича 9-годишно момиче, след което го изнасилва и убива. Макар властите по това време да смятали, че е изнасилил и убил повече от 80 момичета в Колумбия, Кармаго е осъден за убийството на 9-годишното момиче и получава присъда от 30 години, която в последствие е намалена на 25 години.

  След 9 години в затвора, Кармаго успява да избяга с примитивна лодка, след като внимателно изучава океанските течения. Властите сметнали, че се е удавил или че акулите са го изяли. Той обаче пристигна в Еквадор, където след няколко седмици отвличал друго 9-годишно момиче, а на следващия ден и едно на 10 години.

  От 1984 го 1986г, Кармаго извършва поредица от най-малко 54 изнасилвания и убийства в Гуаякил. Полицията първоначално търси банда, защото никой не вярва, че сам човек би могъл да убие толкова хора.

  Даниел Камарго Барбоса е арестуван от двама полицай на 26 февруари 1986г, само минути след като убил 9-годишно момиче на име Елизабет. В управлението той спокойно признава за убийствата на 72 момичета в Еквадор след бягството си от затвора. През 1989г е осъден на 16 години затвор, максималната присъда в Еквадор.

  В затвора лежи заедно с Педро Алонсо Лопез, изнасилил и убил повече от 300 момичета в Колумбия, Еквадор и Перу. През ноември 1994г е убит в затвора от Луис Масаче Нарваез, братовчед на една от жертвите му.

  Още публикации

  Коментари

  ВАШИЯТ КОМЕНТАР

  Моля, въведете коментар!
  Моля, въведете името си тук

  Мобилно приложение за Android и iOS

  Най-нови