мар. 5, 2015
84562 Views

10 мистерии, които вече сме разгадали

Автор:

Замесен ли е човекът с чадъра в убийството на Кенеди?

7. Замесен ли е човекът с чадъра в убийството на Кенеди?

Една от най-необяснимите загадки от убийството на Кенеди през 1963г в Далас е присъствието на “човека с чадъра”. Неясната фигура се вижда на някои снимки с черен чадър в ръка, макар времето в онзи ден да е било ясно и слънчево. Някои хора веднага откриват конспирация в това – вероятно той е сигнализирал на снайпериста. Други подозират, че самият той може да е бил убиецът и е изстрелял отровна стреличка.

Когато случаят е отворен наново през 70-те години обаче, 53-годишният Луй Стивън Уит от Далас признава, че той е човекът с чадъра. Неговото обяснение обаче е малко странно: Уит не харесвал бащата на Джон Кенеди, бившият посланик Джоузеф Кенеди, когото обвинявал, че подкрепял политиката на британския министър-председател Невил Чембърлейн срещу Хитлер. Понеже Чембърлейн винаги носил със себе си чадър, Уит избрал деня на покушението, за да разпъне огромен, съмнителен чадър пред президента. На изслушването си той дори показал чадъра и в него нямало скрито оръжие.

Уит добавил още: “Ако Рекордите на Гинес имаха категория за хора, правещи грешното нещо в грешния момент на грешното място, аз щях да съм номер 1.”

loading...

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

Категория:
Мистерии
loading...

Comments to 10 мистерии, които вече сме разгадали

 • Поредното любопитно четиво, което ни предовтавяте! 🙂
  Благодарим!

  интериорни врати благоевград март 5, 2015 22:55 Отговор
 • Това пак не доказва, че така са построени пирамидите.

  Ивайло Колев март 5, 2015 23:04 Отговор
 • яко е !

  Ivelinakrisko април 15, 2015 11:09 Отговор
 • За пирамидите обяснението с намокрянето на пясъка е нелепo :Д добре ще ги закарат на мястото, ами как ще ги качат и подредят в такава пирамидна конструкция :ДДД с лубриканта а 😀 абсолютно не е направено само от човека, не е възможно просто, гледал съм много предавания за тях, и винаги се стига до това заключение 🙂

  Варненец юли 9, 2015 02:38 Отговор
  • По хистори ченъл гледах, че заривали със пясък до нивото на където е построена пирамидата и всичко било на ръка или чрез добитък. Интересното тук , че има камъни на 600 км от пирамидити който тежат 400тона , като в момента 21 век и най -големия кран не може да ги пренесе на такъв терен, и аз не вярвам да сме ние хората построили пирамидите ама както викат хората да сме живи и здрави

   Видинчанин октомври 12, 2017 00:38 Отговор
 • Ако това “научно обяснение” за феномените случващи се в бермудски триъгълник е достатъчно за някого, за мен не е. Но щом пишете, че пилотът Куше (преди 30 години) и бреговата охрана на САЩ твърдят, че няма нищо особено – повярвахме.
  Чудя се дали да чета до 10

  Све ноември 22, 2016 09:45 Отговор
 • Египтяните нямат нищо общо с пирамидите, нито маите с техните. Разминали са се с едни 5-7 хиляди години. Но егото на историците не им позволява да признаят свободните си съчинения и продължават настоятелно да ги повтарят. Египтяните освен да кормят трупове и да правят мумии от тях, друго не са могли, били са далеч по-примитивни от прехождащата ги цивилизация. Маите съши са били диваци.

  W октомври 2, 2017 20:37 Отговор

Коментирай

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Бижута с Истински Цветя

Powered by WordPress Popup

Menu